

Soya-chili-karamell-kyllingvinger
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen på 220°C / omluft 180°C / gass trinn 7. Legg kyllingvingene på en flat stekeplate og stek dem i 20 minutter.
Steg 2
Bland resten av ingrediensene til en saus. Ta kyllingvingene ut av stekeovnen, hell over sausen og bland godt til de er jevnt overtrukket med sausen. Stek i ytterligere 15-20 minutter til kyllingvingene er klebrig og ferdigstekt. Snu dem hvert 5. Minutt slik at sukkeret ikke begynner å svi og for å dekke vingene jevnt til med saus. Ta dem ut av ovnen og legg dem på en serveringsplate, ta resten av sausen fra stekeplaten og smør oversiden av kyllingvingene med den. La dem avkjøles litt før serveringen. Strø på litt chili. Drypp saften fra de surrede sitronene over kyllingvingene og server.
Oppskrifts-ID: 146
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer