Pai med kastanje og soppfyll
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen til 200 °C
Steg 2
Smelt smøret og oljen i en stekepanne og stek sjalottløken til den er lett brunet. Tilsett soppen og la koke i 4-5 minutter. Tilsett kastanjer, urter og rødvin og nok grønnsakskraft så grønnsakene blir dekket. Kok opp og la koke i 20-30 minutter for å redusere væsken litt. Rør inn sennep, soyasaus og persille og smak til med sort pepper. La koke videre i 5 minutter.
Steg 3
Hell halvparten av blandingen i en bakepanne med en skje. Dryss tyttebærene over og hell resten av kastanje- og soppblandingen over den med en skje.
Steg 4
Kjevle deigen på en melet overflate og legg den på toppen av fyllet. Pensle med det piskede egget. Skjær tre små spalter i deigen og stek i ca 25 minutter, eller til deigen er gyldenbrun.
Oppskrifts-ID: 120
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer