Wok med biff, brokkoli og nudler
Denne kjappe og smakfulle wokretten kombinerer spenstig tatakimarinert biff med livlige grønnsaker og nudler i et sunt og godt måltid.
Ingredienser
Marinade:
Wok:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
Skjær kjøttet i strimler. Knus hvitløken i en hvitløkspresse og ha den i en bolle sammen med kjøttet. Tilsett Kikkoman Soyasaus, honning, risvin og Kikkoman Sesamolje, og bland alt godt sammen. Mariner i minst 30 minutter.
Steg 2
Del brokkolien opp i små buketter. Hakk hvitløk og ingefær. Skjær brekkbønnene i biter på 2-3 cm. Skjær den hvite delen av vårløken i tynne skiver, og skjær den grønne delen i strimler på 2-3 cm. Hakk fersk koriander og sett til side.
Steg 3
Varm opp litt olje i pannen. Ta kjøttet ut av marinaden og klapp det litt tørt. Legg det i pannen og stek til det begynner å bli brunt. Ta det ut av pannen.
Steg 4
Oppi den samme pannen legger du hvitløk, ingefær og de hvite delene av vårløken. Rør om. Etter 1 minutt tilsetter du brokkoli og brekkbønner og steker alt sammen i ca. 3 minutter til de er myke. Tilsett kjøttet og rør om. Tilsett de forkokte nudlene og rør om. Til slutt tilsetter du de grønne delene av vårløken, hakket koriander, ristede sesamfrø og Kikkoman Soyasaus. Rør om.
Tips:
Denne retten kan serveres med kokt ris om ønskelig.
Oppskrifts-ID: 1399
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer