Wok med biff, brokkoli og nudler
Wok med biff, brokkoli og nudler

Wok med biff, brokkoli og nudler

total tid60 min.
15 min.tilberedningstid
15 min.koketid
30 min.marineringstid

Denne kjappe og smakfulle wokretten kombinerer spenstig tatakimarinert biff med livlige grønnsaker og nudler i et sunt og godt måltid.

Ingredienser

2 porsjoner

Marinade:

300 g
oksefilet
2 
hvitløksfedd
1 ts
honning
 ½ dl
risvin eller sake

Wok:

250 g
forkokte hvetenudler
250 g
brokkoli
3 
hvitløksfedd
2 ½ cm
fersk ingefær
100 g
brekkbønner (forblansjert)
1 ss
ristede sesamfrø
 ½ bunt
fersk koriander
1 bunt
vårløk
Matolje (f.eks. rapsolje)

Garnityr:

Ristede cashewnøtter (valgfritt)
Næringsinnhold (per porsjon):4876 kJ / 1164 kcal
39 gFett
60 gProtein
143 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær kjøttet i strimler. Knus hvitløken i en hvitløkspresse og ha den i en bolle sammen med kjøttet. Tilsett Kikkoman Soyasaus, honning, risvin og Kikkoman Sesamolje, og bland alt godt sammen. Mariner i minst 30 minutter.

Steg 2

Del brokkolien opp i små buketter. Hakk hvitløk og ingefær. Skjær brekkbønnene i biter på 2-3 cm. Skjær den hvite delen av vårløken i tynne skiver, og skjær den grønne delen i strimler på 2-3 cm. Hakk fersk koriander og sett til side.

Steg 3

Varm opp litt olje i pannen. Ta kjøttet ut av marinaden og klapp det litt tørt. Legg det i pannen og stek til det begynner å bli brunt. Ta det ut av pannen.

Steg 4

Oppi den samme pannen legger du hvitløk, ingefær og de hvite delene av vårløken. Rør om. Etter 1 minutt tilsetter du brokkoli og brekkbønner og steker alt sammen i ca. 3 minutter til de er myke. Tilsett kjøttet og rør om. Tilsett de forkokte nudlene og rør om. Til slutt tilsetter du de grønne delene av vårløken, hakket koriander, ristede sesamfrø og Kikkoman Soyasaus. Rør om.

Tips:

Denne retten kan serveres med kokt ris om ønskelig.

Oppskrifts-ID: 1399

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær kjøttet i strimler. Knus hvitløken i en hvitløkspresse og ha den i en bolle sammen med kjøttet. Tilsett Kikkoman Soyasaus, honning, risvin og Kikkoman Sesamolje, og bland alt godt sammen. Mariner i minst 30 minutter.

Del brokkolien opp i små buketter. Hakk hvitløk og ingefær. Skjær brekkbønnene i biter på 2-3 cm. Skjær den hvite delen av vårløken i tynne skiver, og skjær den grønne delen i strimler på 2-3 cm. Hakk fersk koriander og sett til side.

Varm opp litt olje i pannen. Ta kjøttet ut av marinaden og klapp det litt tørt. Legg det i pannen og stek til det begynner å bli brunt. Ta det ut av pannen.

Oppi den samme pannen legger du hvitløk, ingefær og de hvite delene av vårløken. Rør om. Etter 1 minutt tilsetter du brokkoli og brekkbønner og steker alt sammen i ca. 3 minutter til de er myke. Tilsett kjøttet og rør om. Tilsett de forkokte nudlene og rør om. Til slutt tilsetter du de grønne delene av vårløken, hakket koriander, ristede sesamfrø og Kikkoman Soyasaus. Rør om.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.