Okonomiyaki - på Osaka-vis
total tid26 min.
10 min.tilberedningstid
16 min.koketid
Ingredienser
4 porsjoner
2
egg
2 dl
dashi (japansk buljong)
150 g
hvetemel
1 ts
sukker
1 ss
sesamolje
300 g
finrevet hodekål eller spisskål
200 g
bacon i biter
Topping
Majones (gjerne Kewpie)
Okonomi saus (se Katsu sando-oppskriften)
2
vårløk
2 ss
katsuobushi (tørket, gjæret og røkt bonito-tunfisk)
–
Tilberedning
Steg 1
Bland egg og dashi. Tilsett hvetemel, sukker, sesamolje og Kikkoman Soyasaus og bland godt. Tilsett finrevet hodekål eller spisskål, samt bacon i biter. Alt bør dekkes av røra. Hvis røra er litt tynn kan du tilsette mer mel.
Steg 2
Varm en stekepanne med litt olje. Ha halve røra i pannen og stek i 3-4 minutter på medium varme. Snu okonomiyakien ved hjelp av en tallerken. Stek i 3-4 minutter på den andre siden.
Steg 3
Gjør det samme med resten av røra. Legg pannekakeomelettene på et fat, hell over okonomisausen og pynt majones, finhakket vårløk og katsuobush.
Oppskrifts-ID: 698
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer