Tofu katsu med ris og grønne erter
Stjernen i denne retten er tofu belagt med sprø brødsmuler og servert i en søt-salt saus med gressløk. Den smaker nydelig med ris piffet opp med grønne erter og søte granateplekjerner.
Tilberedning
Steg 1
Skyll risen, tilsett dobbel mengde vann og kok i 10 minutter. Kok ertene til de er møre, og bland dem med risen, hakket mynte, sitronskall, sitronsaft, pepper og granateplekjerner.
Steg 2
Bløtlegg tofuen i en blanding av Kikkoman Glutenfri Soyasaus, mandelmelk og potetstivelse. Dryss så over sesamfrø og malte cornflakes. Stek i olivenolje til det er gyllenbrunt.
Steg 3
Skjær den stekte tofuen i skiver og server med ris og resten av tilbehøret. Ringle over saus laget av Kikkoman Glutenfri Soyasaus, lønnesirup, sesamolje og gressløk.
Tip
Du kan også bruke rosenkål istedenfor grønne erter.
Oppskrifts-ID: 1209
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer