Teriyaki and

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
500 g
andebryst i strimler
Olje til steking
2 dl
appelsinjuice
20 g
sukker
20 g
sennep
20 g
reddiker
20 g
gulrøtter
20 g
selleri
20 g
agurker
Næringsinnhold (per porsjon): 976 kJ  /  232 kcal
9 g Fett
26 g Protein
10 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Mariner andekjøtt i ca. 20 minutter i teriyakisaus med ristet hvitløk. Stek det på begge sider i en stekepanne med olje på sterk varme og la det deretter steke ferdig i stekeovnen på 180 grader i ca. 7 minutter.

Steg 2

Rør i mellomtiden stekekraften ut med appelsinjuice og det som er igjen av teriyakisausen som du brukte for å marinere anden. Tilsett sukker og sennep og la det koke inn.

Steg 3

Rens, vask grønnsaker og skjær i fine strimler.

Steg 4

Anrett teriyaki-anden dekorativt på en tallerken, hell over appelsinsausen (fra steg 2) og dander med grønnsaksstrimler.

Tips

Denne retten egner seg godt som forrett, eller som en hovedrett sammen med tilbehør (f.eks. poteter, ris).

Oppskrifts-ID: 335

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Mariner andekjøtt i ca. 20 minutter i teriyakisaus med ristet hvitløk. Stek det på begge sider i en stekepanne med olje på sterk varme og la det deretter steke ferdig i stekeovnen på 180 grader i ca. 7 minutter.

Rør i mellomtiden stekekraften ut med appelsinjuice og det som er igjen av teriyakisausen som du brukte for å marinere anden. Tilsett sukker og sennep og la det koke inn.

Rens, vask grønnsaker og skjær i fine strimler.

Anrett teriyaki-anden dekorativt på en tallerken, hell over appelsinsausen (fra steg 2) og dander med grønnsaksstrimler.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.