Teriyaki and
Tilberedning
Steg 1
Mariner andekjøtt i ca. 20 minutter i teriyakisaus med ristet hvitløk. Stek det på begge sider i en stekepanne med olje på sterk varme og la det deretter steke ferdig i stekeovnen på 180 grader i ca. 7 minutter.
Steg 2
Rør i mellomtiden stekekraften ut med appelsinjuice og det som er igjen av teriyakisausen som du brukte for å marinere anden. Tilsett sukker og sennep og la det koke inn.
Steg 3
Rens, vask grønnsaker og skjær i fine strimler.
Steg 4
Anrett teriyaki-anden dekorativt på en tallerken, hell over appelsinsausen (fra steg 2) og dander med grønnsaksstrimler.
Tips
Denne retten egner seg godt som forrett, eller som en hovedrett sammen med tilbehør (f.eks. poteter, ris).
Oppskrifts-ID: 335
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer