Det som gjør kikkoman soyasaus unik

Kvalitet, pålitelighet, smak og selvfølgelig den prisvinnende dispenseren – det er mange grunner til at Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus berømmes av både profesjonelle kjøkkensjefer og amatørkokker i flere land rundt om i verden. Finn ut hvorfor Kikkoman soyasaus er så verdsatt.

1.

Naturlige ingredienser

Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus lages av fire nøye utvalgte ingredienser: vann, soyabønner, hvete og salt. Alle soyabønnene er garantert GMO-frie.

2.

Ingen kunstige tilsetningsstoffer

Ingen kunstige tilsetningsstoffer som smaksforsterkere, farger eller konserveringsmidler er nødvendige for å lage vår rene og smakfulle soyasaus. Vi bruker kun naturlige ingredienser av høy kvalitet.

3.
Helt naturlig brygget

Kikkoman Soyasaus brygges naturlig i en flere måneders gjæringsprosess. Smakene og aromaene produseres naturlig – uten hjelp av kjemikalier overhodet.

4.

Komplekse aromastoffer

Rundt 300 ulike aromakomponenter fremstilles i bryggeprosessen, som vanilje, frukt, whisky og kaffe. Sammen skaper de den eksepsjonelle og unike aromaen.

5.

Eksepsjonelt høyt protein/nitrogeninnhold

På det japanske markedet graderes soyasauser etter det totale nitrogen/proteinnivået i henhold til den japanske jordbruksstandarden (JAS). Soyasausens gradering indikerer nivået av umami i den. Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus inneholder 10 g protein per 100 ml, noe som klart setter den i kategorien «spesialgradert» soyasaus.

GraderingerNitrogen g/100mlProtein g/100ml
Spesialgradert>1.50>9.38
Høygradert>1.35>8.44
Standardgradert>1.20>7.50

 

6.
Fyldig smak av umami

Kombinasjonen av de fem grunnleggende smakene søtt, surt, salt, bittert og umami, og den subtile balansen mellom dem, gir Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus dens deilige smak. Soyasaus er spesielt rik på naturlig produserte umami-komponenter som genereres i bryggeprosessen.

7.

Gjennomsiktig, rødbrun farge

Den unike fargen på Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus er et resultat av «Maillard-reaksjonen». To–tre måneder etter at bryggingen har startet, reagerer glukose og andre sukkerarter med aminosyrer og produserer et brunt pigment kalt melanoidin, som gir soyasausen dens fine farge.

8.

Aroma, utseende and duft

En særegen virkning: Aromaen og fargen forsterkes når Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus varmes opp. I tillegg har Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus en spesiell innvirkning på duften av ferske råvarer. Fisk og sjømat er spesielt godt egnet for marinering i soyasaus.

9.

Produsert i Europa

Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus produseres i Europa i henhold til europeiske standarder.

Oppdag mer

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.