Chili con carne med kylling og mac ‘n’ cheese
Chili con carne med kylling og mac ‘n’ cheese

Chili con carne med kylling og mac ‘n’ cheese

total tid60 min.
20 min.tilberedningstid
40 min.koketid

En kremete kjøttgryte av chili con carne og mac ‘n’ cheese. Med kyllingkjøttdeig og soyasaus blir dette en fyldig og mettende rett – perfekt til enhver anledning, også utendørs!

Ingredienser

2 porsjoner
300 g
kyllingkjøttdeig
1 
løk
3 
hvitløksfedd
1 
chilipepper
 ½ dl
stekeolje
400 g
hakkede hermetiske tomater
4 dl
kraft (grønnsakskraft eller kyllingkraft)
 ½ ts
malt spisskummen
 ½ ts
malt koriander
1 ts
edelsøtt paprikapulver
70 g
hermetiske svarte bønner
70 g
hermetisk sukkermais
150 g
revet cheddarost
200 g
makaroni
1 klype
salt
1 klype
pepper
1 håndfull
fersk koriander (til garnityr)
Næringsinnhold (per porsjon):5260 kJ / 1256 kcal
106 gFett
60 gProtein
67 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

300 g kyllingkjøttdeig – 4 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Rør kjøttdeigen sammen med Kikkoman Soyasaus til de er godt blandet.

Steg 2

1  løk – 3  hvitløksfedd – 1  chilipepper –  ½ dl stekeolje – 400 g hakkede hermetiske tomater – 4 dl kraft (grønnsakskraft eller kyllingkraft) –  ½ ts malt spisskummen –  ½ ts malt koriander – 1 ts edelsøtt paprikapulver – 70 g hermetiske svarte bønner – 70 g hermetisk sukkermais

Hakk løk, hvitløk og chilipepper. Varm opp oljen i en panne. Tilsett kjøttdeigen og riv den i mindre biter. Stek til den begynner å brunes. Tilsett løk, hvitløk og chilipepper og stek sammen til løken mykner. Tilsett tomat, kraft og kryddere og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Tilsett bønner og sukkermais og småkok i ytterligere 15 minutter.

Steg 3

150 g revet cheddarost

Ha revet ost oppi kjøttgryten.

Steg 4

200 g makaroni – 1 klype salt – 1 klype pepper – 1 håndfull håndfull fersk koriander (til garnityr)

Kok makaronien i saltet kokende vann til den er al dente. Når den er ferdigkokt og avsilt, ha den umiddelbart oppi kjøttgryten og rør om. Krydre med salt og pepper. Dryss over fersk koriander og server.

Tip

Oppskrifts-ID: 1457

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

300 g kyllingkjøttdeig – 4 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Rør kjøttdeigen sammen med Kikkoman Soyasaus til de er godt blandet.

1 løk – 3 hvitløksfedd – 1 chilipepper – ½ dl stekeolje – 400 g hakkede hermetiske tomater – 4 dl kraft (grønnsakskraft eller kyllingkraft) – ½ ts malt spisskummen – ½ ts malt koriander – 1 ts edelsøtt paprikapulver – 70 g hermetiske svarte bønner – 70 g hermetisk sukkermais

Hakk løk, hvitløk og chilipepper. Varm opp oljen i en panne. Tilsett kjøttdeigen og riv den i mindre biter. Stek til den begynner å brunes. Tilsett løk, hvitløk og chilipepper og stek sammen til løken mykner. Tilsett tomat, kraft og kryddere og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Tilsett bønner og sukkermais og småkok i ytterligere 15 minutter.

150 g revet cheddarost

Ha revet ost oppi kjøttgryten.

200 g makaroni – 1 klype salt – 1 klype pepper – 1 håndfull håndfull fersk koriander (til garnityr)

Kok makaronien i saltet kokende vann til den er al dente. Når den er ferdigkokt og avsilt, ha den umiddelbart oppi kjøttgryten og rør om. Krydre med salt og pepper. Dryss over fersk koriander og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.