

Chili con carne med kylling og mac ‘n’ cheese
En kremete kjøttgryte av chili con carne og mac ‘n’ cheese. Med kyllingkjøttdeig og soyasaus blir dette en fyldig og mettende rett – perfekt til enhver anledning, også utendørs!
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

300 g kyllingkjøttdeig – 4 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Rør kjøttdeigen sammen med Kikkoman Soyasaus til de er godt blandet.
Steg 2

1 løk – 3 hvitløksfedd – 1 chilipepper – ½ dl stekeolje – 400 g hakkede hermetiske tomater – 4 dl kraft (grønnsakskraft eller kyllingkraft) – ½ ts malt spisskummen – ½ ts malt koriander – 1 ts edelsøtt paprikapulver – 70 g hermetiske svarte bønner – 70 g hermetisk sukkermais
Hakk løk, hvitløk og chilipepper. Varm opp oljen i en panne. Tilsett kjøttdeigen og riv den i mindre biter. Stek til den begynner å brunes. Tilsett løk, hvitløk og chilipepper og stek sammen til løken mykner. Tilsett tomat, kraft og kryddere og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Tilsett bønner og sukkermais og småkok i ytterligere 15 minutter.
Steg 3

150 g revet cheddarost
Ha revet ost oppi kjøttgryten.
Steg 4

200 g makaroni – 1 klype salt – 1 klype pepper – 1 håndfull håndfull fersk koriander (til garnityr)
Kok makaronien i saltet kokende vann til den er al dente. Når den er ferdigkokt og avsilt, ha den umiddelbart oppi kjøttgryten og rør om. Krydre med salt og pepper. Dryss over fersk koriander og server.
Tip
Oppskrifts-ID: 1457
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer