

Wok med svineribbe og kimchi
total tid
1 t
10 min. tilberedningstid
20 min. marineringstid
30 min. koketid
Næringsinnhold (per porsjon):1.760 kJ / 423 kcal
30,8 gFett
20,8 gProtein
11,4 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Skjær svinekjøttet i små biter og krydre med salt og pepper.
Steg 2
Skrell løken og kutt den opp i tynne ringer på omtrent 8 mm. Vask spisskålen, klapp den tørr og kutt opp i biter på 3-4 cm.
Steg 3
Blant svinekjøttet og løken med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, sukker, Worcester saus og hvite sesamfrø og mariner i omtrent 20 minutter.
Steg 4
Varm oljen i en stekepanne og stek blandingen av svinekjøtt og løk. Når svinekjøttet er stekt, tilsett spisskålen, frityrstek til den er myk og server. Ris passer perfekt til denne retten.
Oppskrifts-ID: 1023
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















