

Wok med svineribbe og kimchi
total tid
60 min.
10 min.
tilberedningstid
20 min.
marineringstid
30 min.
koketid
Næringsinnhold (per porsjon):
1760 kJ
/
423 kcal
30,8 g
Fett
20,8 g
Protein
11,4 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Skjær svinekjøttet i små biter og krydre med salt og pepper.
Steg 2
Skrell løken og kutt den opp i tynne ringer på omtrent 8 mm. Vask spisskålen, klapp den tørr og kutt opp i biter på 3-4 cm.
Steg 3
Blant svinekjøttet og løken med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, sukker, Worcester saus og hvite sesamfrø og mariner i omtrent 20 minutter.
Steg 4
Varm oljen i en stekepanne og stek blandingen av svinekjøtt og løk. Når svinekjøttet er stekt, tilsett spisskålen, frityrstek til den er myk og server. Ris passer perfekt til denne retten.
Oppskrifts-ID: 1023
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer