Bolle med storfekjøtt og grønnsaker
Bolle med storfekjøtt og grønnsaker

Bolle med storfekjøtt og grønnsaker

5 3 vurderinger
total tid 15 min.
10 min. tilberedningstid
5 min. koketid

Kos deg med en rask og næringsrik lunsj fra denne bollen med storfekjøtt og grønnsaker: mørt kjøtt, sprø grønnsaker og ris kokt til perfeksjon = en kjapp og mettende lunsj.

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
4 ss
stekeolje
1 
løk
2 
fedd hvitløk
 ½ ts
malt ingefær
200 g
kjøttdeig av storfe
0,7 dl
srirachasaus
 ½ 
rød paprika
 ½ 
gulrot
2 
egg
100 g
majones
2 ss
sitronsaft
200 g
kokt ris
 ½ 
agurk
1 ss
vårløk
Næringsinnhold (per porsjon):2.914 kJ / 696 kcal
54,5 gFett
31,8 gProtein
18 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

2 ss stekeolje – 1  løk – 1  fedd hvitløk –  ½ ts malt ingefær – 200 g kjøttdeig av storfe – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ dl srirachasaus

Hakk løk og hvitløk. Varm oljen i en stekepanne og tilsett løken og hvitløken. Tilsett så ingefær, rør om, og tilsett kjøttdeigen. Stek til kjøttdeigen brunes.

Bland Kikkoman Soyasaus og srirachasaus. Hell blandingen over kjøttet. Stek alt sammen i 1 minutt. Hell over i boller.

Steg 2

2 ss stekeolje –  ½  rød paprika –  ½  gulrot – 2  egg

Skjær gulroten og paprikaen i staver. Ha olje i en stekepanne og stek gulrot og paprika på sterk varme i 2 minutter. Legg grønnsakene i en bolle ved siden av kjøttet. Stek eggene til hviten stivner mens plommene fortsatt er flytende.

Steg 3

100 g majones – 0,2 dl srirachasaus – 2 ss sitronsaft – 1  fedd hvitløk – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus200 g kokt ris –  ½  agurk – 1 ss vårløk

Hakk vårløk og agurk. Bland majonesen med srirachasaus, sitronsaft, presset hvitløk og Kikkoman Soyasaus.

Legg den kokte risen i to boller. Tilsett hakket agurk og legg de stekte eggene på toppen av rettene. Dryss over vårløken. Server med halvparten av majones-srirachasausen. Spar resten av sausen til neste oppskrift: Omelett med grønnsaker.

Tip:

Istedenfor storfekjøtt kan du også bruke svin eller and.

Oppskrifts-ID: 1328

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2 ss stekeolje – 1 løk – 1 fedd hvitløk – ½ ts malt ingefær – 200 g kjøttdeig av storfe – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ dl srirachasaus

Hakk løk og hvitløk. Varm oljen i en stekepanne og tilsett løken og hvitløken. Tilsett så ingefær, rør om, og tilsett kjøttdeigen. Stek til kjøttdeigen brunes.

Bland Kikkoman Soyasaus og srirachasaus. Hell blandingen over kjøttet. Stek alt sammen i 1 minutt. Hell over i boller.

2 ss stekeolje – ½ rød paprika – ½ gulrot – 2 egg

Skjær gulroten og paprikaen i staver. Ha olje i en stekepanne og stek gulrot og paprika på sterk varme i 2 minutter. Legg grønnsakene i en bolle ved siden av kjøttet. Stek eggene til hviten stivner mens plommene fortsatt er flytende.

100 g majones – 0,2 dl srirachasaus – 2 ss sitronsaft – 1 fedd hvitløk – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus200 g kokt ris – ½ agurk – 1 ss vårløk

Hakk vårløk og agurk. Bland majonesen med srirachasaus, sitronsaft, presset hvitløk og Kikkoman Soyasaus.

Legg den kokte risen i to boller. Tilsett hakket agurk og legg de stekte eggene på toppen av rettene. Dryss over vårløken. Server med halvparten av majones-srirachasausen. Spar resten av sausen til neste oppskrift: Omelett med grønnsaker.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.