

Bolle med storfekjøtt og grønnsaker
Kos deg med en rask og næringsrik lunsj fra denne bollen med storfekjøtt og grønnsaker: mørt kjøtt, sprø grønnsaker og ris kokt til perfeksjon = en kjapp og mettende lunsj.
Tilberedning
Steg 1

2 ss stekeolje – 1 løk – 1 fedd hvitløk – ½ ts malt ingefær – 200 g kjøttdeig av storfe – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – ½ dl srirachasaus
Hakk løk og hvitløk. Varm oljen i en stekepanne og tilsett løken og hvitløken. Tilsett så ingefær, rør om, og tilsett kjøttdeigen. Stek til kjøttdeigen brunes.
Bland Kikkoman Soyasaus og srirachasaus. Hell blandingen over kjøttet. Stek alt sammen i 1 minutt. Hell over i boller.
Steg 2

2 ss stekeolje – ½ rød paprika – ½ gulrot – 2 egg
Skjær gulroten og paprikaen i staver. Ha olje i en stekepanne og stek gulrot og paprika på sterk varme i 2 minutter. Legg grønnsakene i en bolle ved siden av kjøttet. Stek eggene til hviten stivner mens plommene fortsatt er flytende.
Steg 3

100 g majones – 0,2 dl srirachasaus – 2 ss sitronsaft – 1 fedd hvitløk – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 200 g kokt ris – ½ agurk – 1 ss vårløk
Hakk vårløk og agurk. Bland majonesen med srirachasaus, sitronsaft, presset hvitløk og Kikkoman Soyasaus.
Legg den kokte risen i to boller. Tilsett hakket agurk og legg de stekte eggene på toppen av rettene. Dryss over vårløken. Server med halvparten av majones-srirachasausen. Spar resten av sausen til neste oppskrift: Omelett med grønnsaker.
Tip:
Istedenfor storfekjøtt kan du også bruke svin eller and.
Oppskrifts-ID: 1328
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer