Pasta med bolognese og ostesaus
Ingredienser
Til soyasaus-bolognese:
Til ostesaus og pastaen:
Tilberedning
Steg 1
Varm opp en stekepanne med olivenolje og brun kjøttdeigen. Tilsett hønsebuljong, soyasaus og sukker og la det småkoke i en liten stund. Rør ut potetmel i 4 ts kaldt vann, ha det over i sausen og kok opp. Smak til sausen med pepper og hold den varm.
Steg 2
Tilbered pasta etter anvisning på pakken. Finhakk basilikum og vask aspargesen. Skrell den nedre tredjedelen av aspargesen og kutt den på skrå i 3-4 cm lange biter. Vask tomater og del dem i to. Skrell sjalottløk og kutt dem terninger.
Steg 3
Varm opp en stekepanne med 1 ss olivenolje. Stek asparges og tomater i 2 minutter og sett til side. Varm opp resten av oljen i stekepannen, tilsett sjalottløk og brun lett. Hell i hvitvin og kok opp. Kutt gorgonzola i stykker og tilsett i pannen sammen med hønsebuljong og kremfløte. La gorgonzolaen smelte og smak til sausen med pepper.
Steg 4
Ha pasta, tomater og asparges i ostesausen, bland sammen og anrett på tallerkener. Fordel soyasaus-bolognese over og topp med pepper og basilikum.
Oppskrifts-ID: 100
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer