Spicy wokrett med egg, stekt ris, grønnsaker og harissa
Denne spicy vidunderretten lages i en panne og kombinerer ferske grønnsaker med den røkfylte heten i harissa. Det er en rask og genial måte å puste nytt liv i ris som er blitt til overs.
Tilberedning
Steg 1
Skjær løken i tynne strimler. Hakk hvitløken, og finhakk eller rasp ingefæren. Skrell gulroten og skjær den i terninger eller fyrstikktynne staver. Del brokkolien i små buketter. Skjær paprikaen i terninger. Hakk vårløken. Skyll de frosne ertene i varmt vann for å tine dem.
Steg 2
Varm opp wokpannen og tilsett litt olje. Tilsett løkskiver, hvitløk og ingefær. Wokk kort til det begynner å dufte. Tilsett alle grønnsakene unntatt vårløken, og wokk i ca. 1 minutt. Knekk eggene og rør om konstant til de er gjennomstekt. Tilsett risen og bland alt grundig. Til slutt tilsetter du Kikkoman Soyasaus, harissapaste og vårløk. Rør godt om og server.
Steg 3
Server med en skive sitron eller lime.
Tips:
Risen smaker best hvis den har blitt kokt dagen i forveien.
Oppskrifts-ID: 1395
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer