Kyllinglår i form med kremet saus
Tilberedning
Steg 1
Sett ovnen på 200 °C, over- og undervarme.
Steg 2
Brun kyllingfilet i smør på middels varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg deretter kyllingen over i en ildfast form.
Steg 3
Fres brokkoli, paprika og løk i stekepannen, ca. 2 minutter. Ha over i den ildfaste formen med kyllingen.
Steg 4
Bland fløte, soyasaus og søt chilisaus til en blanding, Hell blandingen over kyllingen og stek midt i ovnen, ca. 20-25 minutter.
Steg 5
Kok ris etter anvisning på pakken. Damp av risen og server til kyllinglårene. For ekstra piff: dryss over hakket kruspersille og Kikkoman Soyasaus.
Oppskrifts-ID: 843
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer