Kyllinglår i form med kremet saus

4,6 5 vurderinger

Ingredienser

4 porsjoner
4 
kyllinglår, eller fileter
1 ss
smør
1 
brokkoli, i små buketter
1 
rød paprika, strimlet
1 
rødløk , strimlet
1 
polkabete, i skiver
1 
asparges
3 dl
kremfløte
1 dl
søt chilisaus
3 dl
ris
Frisk kruspersille, grovhakket

Tilberedning

Steg 1

Sett ovnen på 200 °C, over- og undervarme.

Steg 2

Brun kyllingfilet i smør på middels varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg deretter kyllingen over i en ildfast form.


Steg 3

Fres brokkoli, paprika og løk i stekepannen, ca. 2 minutter. Ha over i den ildfaste formen med kyllingen.

Steg 4

Bland fløte, soyasaus og søt chilisaus til en blanding, Hell blandingen over kyllingen og stek midt i ovnen, ca. 20-25 minutter.



Steg 5

Kok ris etter anvisning på pakken. Damp av risen og server til kyllinglårene. For ekstra piff: dryss over hakket kruspersille og Kikkoman Soyasaus.

Oppskrifts-ID: 843

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Sett ovnen på 200 °C, over- og undervarme.

Brun kyllingfilet i smør på middels varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg deretter kyllingen over i en ildfast form.


Fres brokkoli, paprika og løk i stekepannen, ca. 2 minutter. Ha over i den ildfaste formen med kyllingen.

Bland fløte, soyasaus og søt chilisaus til en blanding, Hell blandingen over kyllingen og stek midt i ovnen, ca. 20-25 minutter.



Kok ris etter anvisning på pakken. Damp av risen og server til kyllinglårene. For ekstra piff: dryss over hakket kruspersille og Kikkoman Soyasaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.