Nudelbolle med peanøtt-tofu
Piff opp lunsjboksen med denne bollen fylt av tofu i nøttesaus med umami-lime, garnert med peanøttdryss og en sprø miks av nudler og grønnsaker, pluss møre erter som tilbehør. Et herlig måltid som holder energien oppe hele dagen!
Tilberedning
Steg 1
180 g tofu – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss peanøttsmør – 2 ss limesaft – 1 ss hakkede peanøtter
Bland Kikkoman Soyasaus med peanøttsmør og limesaft. Skjær opp tofuen og stek den i Kikkoman Sesamolje. Tilsett sauseblandingen og stek i ytterligere ett minutt. Dryss over peanøttene.
Steg 2
½ rød paprika – ½ lang agurk – ½ squash – 40 g rødkål – 40 g kokte erter – 200 g kokte risnudler – 2 ss fersk koriander
Skjær opp grønnsakene og legg dem i en lunsjboks sammen med tofu, kokte erter, nudler og koriander.
Oppskrifts-ID: 1319
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer