

Sursøt tteokbokki med ketchup og kimchisaus
Sursøt tteokbokki med ketchup og kimchisaus er en herlig vri på koreansk gatemat. De myke riskakene er innsmurt i en tykk kryddersaus som kombinerer den søte syrligheten i ketchup med den dristige smaken av kimchi.
Tilberedning
Steg 1

400 g tteokbokki riskaker – 200 g østerssopp – 300 g brokkolini – 1 bunt vårløk – 3 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Tilbered tteokbokki i henhold til anvisningene på pakken. Skjær østerssopp i strimler og vårløken i 2 cm lange biter. Knekk brokkolinien i mindre biter. Varm opp oljen i en kasserolle og stek østerssoppen til den blir veldig brunet. Tilsett Kikkoman Soyasaus mot slutten av steketiden. Tilsett brokkolini og vårløk og stek i 2 minutter.
Steg 2

1 ts revet ingefær – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 1 ss gochujang – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 dl ketchup – 150 g sukker – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 2 ½ dl vann
Bland ingefær, Kikkoman Kimchi Chilisaus, gochujang, ketchup, sukker, vann og Kikkoman Sesamolje i en bolle.
Steg 3

½ vårløk til garnityr – 1 ss ristede sesamfrø
Ha kokt tteokbokki oppi pannen, hell i sausen, og rør om slik at riskakene blir dekket av saus. Garner med vårløk og ristede sesamfrø før servering.
Tip
Oppskrifts-ID: 1436
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer