Helgrillet entrecote

total tid 60 min.

Skal du grille kjøtt til mange er en helgrillet entrecote perfekt å tilberede. Den lager seg nærmest selv på grillen, så kan du bruke tiden på gjestene i stedet.

Ingredienser

4 porsjoner
2 ts
sesamolje
4 
fedd hvitløk, finhakket
15 g
ingefær, finrevet
 ½ ts
chiliflak
600 g
entrecote
Næringsinnhold (per porsjon): 915 kJ  /  228 kcal
37,4 g Fett
136,4 g Protein
7,8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen Kikkoman ponzu, Kikkoman soyasaus, sesamolje, hvitløk, ingefær og chiliflak i en skål.

Steg 2

Legg entrecoten i en brødpose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Steg 3

Tilbered kjøttet på grillen. Brun den raskt på direkte varme, og la det deretter stå på indirekte varme til det har en kjernetemperatur på 68 °C. La kjøttet hvile i 10 minutter før servering.

Steg 4

Server entrecôten med valgfritt tilbehør, gjerne en frisk salat eller grillede grønnsaker.

Oppskrifts-ID: 873

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen Kikkoman ponzu, Kikkoman soyasaus, sesamolje, hvitløk, ingefær og chiliflak i en skål.

Legg entrecoten i en brødpose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Tilbered kjøttet på grillen. Brun den raskt på direkte varme, og la det deretter stå på indirekte varme til det har en kjernetemperatur på 68 °C. La kjøttet hvile i 10 minutter før servering.

Server entrecôten med valgfritt tilbehør, gjerne en frisk salat eller grillede grønnsaker.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.