Helgrillet entrecote
Skal du grille kjøtt til mange er en helgrillet entrecote perfekt å tilberede. Den lager seg nærmest selv på grillen, så kan du bruke tiden på gjestene i stedet.
Tilberedning
Steg 1
Bland sammen Kikkoman ponzu, Kikkoman soyasaus, sesamolje, hvitløk, ingefær og chiliflak i en skål.
Steg 2
Legg entrecoten i en brødpose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Steg 3
Tilbered kjøttet på grillen. Brun den raskt på direkte varme, og la det deretter stå på indirekte varme til det har en kjernetemperatur på 68 °C. La kjøttet hvile i 10 minutter før servering.
Steg 4
Server entrecôten med valgfritt tilbehør, gjerne en frisk salat eller grillede grønnsaker.
Oppskrifts-ID: 873
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer