Sterk tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat

total tid 50 min.
50 min. tilberedningstid

Dette er den perfekte trøstematen. Smakrikt pølsekjøtt piffet opp med smaken av soyasaus, blandet med spicy tomatsaus og fersk gnocchi.

Ingredienser

4 porsjoner
400 g
små urtepølser
1 ss
olivenolje
1 
løk, finhakket
2 
fennikelknoller, i terninger
3 
hvitløkbåter, knust
800 g
boks plommetomater
 ½ ts
tørkede chiliflak
2 ts
tørket oregano
2 
laurbærblad
1 ss
tomatpuré
500 g
fersk gnocchi (pakke)
100 g
babyspinat
En liten bunt basilikum, grovhakket
Revet parmesan, til serveringen
Næringsinnhold (per porsjon): 2399 kJ  /  572 kcal
26,3 g Fett
26,1 g Protein
58,8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Snitt opp de små pølsene, ta ut pølsekjøttet og kast skinnet. La oljen bli svært varm i en stor panne med høy kant. Stek pølsekjøttet i den i 8–10 minutter og del det opp i små stykker med baksiden av tresleiv. Etter at pølsekjøttet er stekt til det gyllenbrunt over det hele, heller du det over på en tallerken og setter det til side. 

Steg 2

Ha løk og fennikel i pannen og stek dem i 10 minutter, til de er myke. Tilsett hvitløk og la det steke i ett minutt til. Ha så i tomatene fra boksen sammen med 200 ml vann, chiliflak, oregano, laurbærblad, tomatpuré og Kikkoman Soyasaus. Sett ned varmen litt i 20 minutter og krydre etter egen smak.

Steg 3

Kok i mellomtiden opp en stor kasserolle med vann og kok gnocchien som angitt på pakken. 

Steg 4

Mens gnocchien koker, rører du spinaten inn i sausen til spinatbladene er myke. Hell vannet av gnocchien og rør den inn i sausen sammen med basilikumen. Fjern laurbærbladene, fordel gnocchien på 4 tallerkener og server med parmesan og mye fersk svart pepper.

Oppskrifts-ID: 164

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Snitt opp de små pølsene, ta ut pølsekjøttet og kast skinnet. La oljen bli svært varm i en stor panne med høy kant. Stek pølsekjøttet i den i 8–10 minutter og del det opp i små stykker med baksiden av tresleiv. Etter at pølsekjøttet er stekt til det gyllenbrunt over det hele, heller du det over på en tallerken og setter det til side. 

Ha løk og fennikel i pannen og stek dem i 10 minutter, til de er myke. Tilsett hvitløk og la det steke i ett minutt til. Ha så i tomatene fra boksen sammen med 200 ml vann, chiliflak, oregano, laurbærblad, tomatpuré og Kikkoman Soyasaus. Sett ned varmen litt i 20 minutter og krydre etter egen smak.

Kok i mellomtiden opp en stor kasserolle med vann og kok gnocchien som angitt på pakken. 

Mens gnocchien koker, rører du spinaten inn i sausen til spinatbladene er myke. Hell vannet av gnocchien og rør den inn i sausen sammen med basilikumen. Fjern laurbærbladene, fordel gnocchien på 4 tallerkener og server med parmesan og mye fersk svart pepper.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.