

Sterk tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat
Dette er den perfekte trøstematen. Smakrikt pølsekjøtt piffet opp med smaken av soyasaus, blandet med spicy tomatsaus og fersk gnocchi.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

Snitt opp de små pølsene, ta ut pølsekjøttet og kast skinnet. La oljen bli svært varm i en stor panne med høy kant. Stek pølsekjøttet i den i 8–10 minutter og del det opp i små stykker med baksiden av tresleiv. Etter at pølsekjøttet er stekt til det gyllenbrunt over det hele, heller du det over på en tallerken og setter det til side.
Steg 2

Ha løk og fennikel i pannen og stek dem i 10 minutter, til de er myke. Tilsett hvitløk og la det steke i ett minutt til. Ha så i tomatene fra boksen sammen med 200 ml vann, chiliflak, oregano, laurbærblad, tomatpuré og Kikkoman Soyasaus. Sett ned varmen litt i 20 minutter og krydre etter egen smak.
Steg 3
Kok i mellomtiden opp en stor kasserolle med vann og kok gnocchien som angitt på pakken.
Steg 4

Mens gnocchien koker, rører du spinaten inn i sausen til spinatbladene er myke. Hell vannet av gnocchien og rør den inn i sausen sammen med basilikumen. Fjern laurbærbladene, fordel gnocchien på 4 tallerkener og server med parmesan og mye fersk svart pepper.
Oppskrifts-ID: 164
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer