Tortilla med teriyakiblomkål, romanosalat og tomater
Tortilla med teriyakiblomkål, romanosalat og tomater

Tortilla med teriyakiblomkål, romanosalat og tomater

total tid30 min.
10 min.tilberedningstid
20 min.koketid

Blomkålsbiter dyppet i røre og stekt til perfeksjon, toppet med Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk og pakket inn i en tortilla med sprø salat, modne tomater og knasende gode cashewnøtter.

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
blomkål
100 g
hvetemel
1 ts
røkt paprikapulver
 ½ ts
pepper
0,6 dl
vann
1 
romanosalat
1 
tomat
2 
tortillaer
Næringsinnhold (per porsjon):2937.17 kJ / 702 kcal
25 gFett
17,8 gProtein
90 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

200 g blomkål – 100 g hvetemel – 1 ts røkt paprikapulver –  ½ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt0,6 dl vann – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje

Skjær blomkålen i buketter.

Bland mel, paprikapulver, pepper, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt, vann og Kikkoman Sesamolje til en jevn røre. Dypp hver bukett i røren og legg den på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett i stekeovnen ved 200 °C i 20 minutter.

 

Steg 2

120 dl Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk1  romanosalat – 1  tomat – 2  tortillaer

Dypp de stekte blomkålsbukettene i Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk og legg dem tilbake på stekebrettet. Stek dem i ytterligere 5 minutter.

Del salaten i blader, og skjær tomaten i båter. Smør resten av Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk på tortillaene, legg på salat, blomkål og tomat, og rull dem sammen.

Tip:

Du kan berike tortillaen ytterligere med ekstra grønnsaker som rødløk, paprika eller frisk agurk.

Oppskrifts-ID: 1326

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

200 g blomkål – 100 g hvetemel – 1 ts røkt paprikapulver – ½ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt0,6 dl vann – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje

Skjær blomkålen i buketter.

Bland mel, paprikapulver, pepper, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt, vann og Kikkoman Sesamolje til en jevn røre. Dypp hver bukett i røren og legg den på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett i stekeovnen ved 200 °C i 20 minutter.

 

120 dl Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk1 romanosalat – 1 tomat – 2 tortillaer

Dypp de stekte blomkålsbukettene i Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk og legg dem tilbake på stekebrettet. Stek dem i ytterligere 5 minutter.

Del salaten i blader, og skjær tomaten i båter. Smør resten av Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk på tortillaene, legg på salat, blomkål og tomat, og rull dem sammen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.