Tortilla med teriyakiblomkål, romanosalat og tomater
Blomkålsbiter dyppet i røre og stekt til perfeksjon, toppet med Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk og pakket inn i en tortilla med sprø salat, modne tomater og knasende gode cashewnøtter.
Tilberedning
Steg 1
200 g blomkål – 100 g hvetemel – 1 ts røkt paprikapulver – ½ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 0,6 dl vann – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje
Skjær blomkålen i buketter.
Bland mel, paprikapulver, pepper, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt, vann og Kikkoman Sesamolje til en jevn røre. Dypp hver bukett i røren og legg den på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett i stekeovnen ved 200 °C i 20 minutter.
Steg 2
120 dl Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk – 1 romanosalat – 1 tomat – 2 tortillaer
Dypp de stekte blomkålsbukettene i Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk og legg dem tilbake på stekebrettet. Stek dem i ytterligere 5 minutter.
Del salaten i blader, og skjær tomaten i båter. Smør resten av Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk på tortillaene, legg på salat, blomkål og tomat, og rull dem sammen.
Tip:
Du kan berike tortillaen ytterligere med ekstra grønnsaker som rødløk, paprika eller frisk agurk.
Oppskrifts-ID: 1326
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer