Fylte og gratinerte kyllingbryst med teriyakisaus

total tid 35 min.
5 min. tilberedningstid
30 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
4 
kyllingbryst
2 
skiver kokt skinke
2 
skiver ost
2 
egg
6 ss
mel
Olje til fritering
4 
løk
1 ½ ss
olje (til løksausen)
1 ts
potetmel eller maizenna
1 ½ ts
sennep
Chilipulver
Fersk kvernet pepper
I tillegg: små trespyd
Næringsinnhold (per porsjon): 2653 kJ  /  630 kcal
28,7 g Fett
50 g Protein
41,8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Snitt opp en lomme i hvert av kyllingbrystene med en skarp kniv. Del skinke- og osteskivene i to, og fyll hvert av kyllingbrystene med en halv skive skinke og ost. Lukk åpningene med trespyd og pensle kyllingbrystene med 4 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning.

Steg 2

Visp eggene i en dyp tallerken. Ha mel og Kikkoman Panko i hver sin dype tallerken. Vend de fylte kyllingbrystene først i melet, så i de piskede eggene og til slutt i Kikkoman Panko.

Steg 3

Varm oljen i en stor høy panne (ca. 170-180 grader), frityrstek de panerte kyllingbrystene til de er sprø og gyldenbrune, og la dem renne deretter av på kjøkkenpapir mens du holder dem varme.

Steg 4

Skrell løken, skjær i fine ringer og stek i 1-2 ss oppvarmet olje i ca. 10 minutter - til de er gyldenbrune. Hell resten av Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning i kjelen sammen med 2 dl vann, kok opp og reduser sausen ved å la den koke litt ut. Rør ut potetmel eller maizenna i kaldt vann til det er klumpfritt, tilsett i sausen. Kok opp igjen og smak til med sennep, chilipulver og pepper.

Steg 5

Trekk ut trespydene fra kyllingbrystene. Anrett kyllingbrystene med Teriyaki-honning-løksaus på tallerkener og server. En fargerik salat passer utmerket til.

Oppskrifts-ID: 837

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Snitt opp en lomme i hvert av kyllingbrystene med en skarp kniv. Del skinke- og osteskivene i to, og fyll hvert av kyllingbrystene med en halv skive skinke og ost. Lukk åpningene med trespyd og pensle kyllingbrystene med 4 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning.

Visp eggene i en dyp tallerken. Ha mel og Kikkoman Panko i hver sin dype tallerken. Vend de fylte kyllingbrystene først i melet, så i de piskede eggene og til slutt i Kikkoman Panko.

Varm oljen i en stor høy panne (ca. 170-180 grader), frityrstek de panerte kyllingbrystene til de er sprø og gyldenbrune, og la dem renne deretter av på kjøkkenpapir mens du holder dem varme.

Skrell løken, skjær i fine ringer og stek i 1-2 ss oppvarmet olje i ca. 10 minutter - til de er gyldenbrune. Hell resten av Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning i kjelen sammen med 2 dl vann, kok opp og reduser sausen ved å la den koke litt ut. Rør ut potetmel eller maizenna i kaldt vann til det er klumpfritt, tilsett i sausen. Kok opp igjen og smak til med sennep, chilipulver og pepper.

Trekk ut trespydene fra kyllingbrystene. Anrett kyllingbrystene med Teriyaki-honning-løksaus på tallerkener og server. En fargerik salat passer utmerket til.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.