Fylte og gratinerte kyllingbryst med teriyakisaus
Tilberedning
Steg 1
Snitt opp en lomme i hvert av kyllingbrystene med en skarp kniv. Del skinke- og osteskivene i to, og fyll hvert av kyllingbrystene med en halv skive skinke og ost. Lukk åpningene med trespyd og pensle kyllingbrystene med 4 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning.
Steg 2
Visp eggene i en dyp tallerken. Ha mel og Kikkoman Panko i hver sin dype tallerken. Vend de fylte kyllingbrystene først i melet, så i de piskede eggene og til slutt i Kikkoman Panko.
Steg 3
Varm oljen i en stor høy panne (ca. 170-180 grader), frityrstek de panerte kyllingbrystene til de er sprø og gyldenbrune, og la dem renne deretter av på kjøkkenpapir mens du holder dem varme.
Steg 4
Skrell løken, skjær i fine ringer og stek i 1-2 ss oppvarmet olje i ca. 10 minutter - til de er gyldenbrune. Hell resten av Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning i kjelen sammen med 2 dl vann, kok opp og reduser sausen ved å la den koke litt ut. Rør ut potetmel eller maizenna i kaldt vann til det er klumpfritt, tilsett i sausen. Kok opp igjen og smak til med sennep, chilipulver og pepper.
Steg 5
Trekk ut trespydene fra kyllingbrystene. Anrett kyllingbrystene med Teriyaki-honning-løksaus på tallerkener og server. En fargerik salat passer utmerket til.
Oppskrifts-ID: 837
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer