Misonudler og grønnsaker i peanøttsaus
Misonudler og grønnsaker i peanøttsaus

Misonudler og grønnsaker i peanøttsaus

total tid20 min.
15 min.tilberedningstid
5 min.koketid

Still lysten på nudler med disse smakfulle misonudlene i en mektig peanøttsaus med fersk kål, gulrøtter og edamamebønner. Etter bare 20 minutter er retten klar til å nytes!

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
150 g
instant ramennudler
100 g
pak choy
1 
løk
 ½ 
gulrot
30 g
edamamebønner uten belg
1 
fedd hvitløk
1 ss
peanøttsmør
1 ts
misopasta
 ¼ ts
chilipulver
1 ss
sitronsaft
1 ts
sukker
60 dl
vann
Vårløk til garnering
2 ss
peanøtter
Næringsinnhold (per porsjon):2192 kJ / 523.5 kcal
19,5 gFett
14,9 gProtein
68,2 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

150 g instant ramennudler – 100 g pak choy – 1  løk –  ½  gulrot – 30 g edamamebønner uten belg – 1  fedd hvitløk – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje

Kok nudlene etter anvisningene på pakken. 

Finhakk grønnsakene og stek i Kikkoman Sesamolje i 2 minutter under hyppig omrøring.

 

Steg 2

1 ss peanøttsmør – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts misopasta –  ¼ ts chilipulver – 1 ss sitronsaft – 1 ts sukker – 60 dl vann

Bland alle ingrediensene i en bolle. Ha dem oppi stekepannen sammen med grønnsakene. Tilsett de kokte nudlene og rør om.

Steg 3

1  vårløk – 2 ss peanøtter

Hakk peanøttene og vårløken. Legg nudlene i bokser og dryss over vårløk og peanøtter.

Oppskrifts-ID: 1322

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

150 g instant ramennudler – 100 g pak choy – 1 løk – ½ gulrot – 30 g edamamebønner uten belg – 1 fedd hvitløk – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje

Kok nudlene etter anvisningene på pakken. 

Finhakk grønnsakene og stek i Kikkoman Sesamolje i 2 minutter under hyppig omrøring.

 

1 ss peanøttsmør – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts misopasta – ¼ ts chilipulver – 1 ss sitronsaft – 1 ts sukker – 60 dl vann

Bland alle ingrediensene i en bolle. Ha dem oppi stekepannen sammen med grønnsakene. Tilsett de kokte nudlene og rør om.

1 vårløk – 2 ss peanøtter

Hakk peanøttene og vårløken. Legg nudlene i bokser og dryss over vårløk og peanøtter.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.