

Misonudler og grønnsaker i peanøttsaus
Still lysten på nudler med disse smakfulle misonudlene i en mektig peanøttsaus med fersk kål, gulrøtter og edamamebønner. Etter bare 20 minutter er retten klar til å nytes!
Tilberedning
Steg 1

150 g instant ramennudler – 100 g pak choy – 1 løk – ½ gulrot – 30 g edamamebønner uten belg – 1 fedd hvitløk – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje
Kok nudlene etter anvisningene på pakken.
Finhakk grønnsakene og stek i Kikkoman Sesamolje i 2 minutter under hyppig omrøring.
Steg 2

1 ss peanøttsmør – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ts misopasta – ¼ ts chilipulver – 1 ss sitronsaft – 1 ts sukker – 60 dl vann
Bland alle ingrediensene i en bolle. Ha dem oppi stekepannen sammen med grønnsakene. Tilsett de kokte nudlene og rør om.
Steg 3

1 vårløk – 2 ss peanøtter
Hakk peanøttene og vårløken. Legg nudlene i bokser og dryss over vårløk og peanøtter.
Oppskrifts-ID: 1322
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer