Okonomiyaki «Herlige japanske pannekaker» vegetariske
Ingredienser
Til den vegetariske Okonomiyaki-sausen:
Til deigen:
Tilberedning
Steg 1
Til den vegetariske okonomiyakisausen har du alle ingrediensene i en bolle og blander med en håndmikser til en jevn saus.
Steg 2
Rens spisskål, squash og paprika, skjær dem i ca 3 cm lange strimler og skyll dem. Rens vårløken, skjær den i ca 2-3 mm lange ringer og skyll den.
Steg 3
Kjør tofuen til puré med en håndmikser og bland godt med grønnsaksbuljong og potetmel. Tilsett de oppskårne grønnsakene og maisen, og bland godt.
Steg 4
Varm opp 1 ss olje i en stor panne (minst 32 cm Ø), hell halvparten av deigen og grønnsaksblandingen i pannen, fordel grønnsakene jevnt og bre ut blandingen i to sirkler på ca 15-18 cm med en slikkepott. Strø over 1 ss sprøstekt løk, og stek ved middels varme i 2-3 minutter.
Steg 5
Vend pannekaken forsiktig med en stekespade, og stek videre i 2-3 minutter (skru varmen litt ned). Vask gressløken, rist den tørr og skjær i små ruller.
Steg 6
Legg okonomiyakiene med grønnsaksiden opp på to tallerkener, og hell over den vegetariske Okonomiyaki-sausen. Dryss gressløken over og server.
Oppskrifts-ID: 31
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer