Tofu-wok med grønnsaker
Deilig vegansk stekt tofu smakssatt med sesamolje og soyasaus.
Ingredienser
Tilbehør
Tilberedning
Steg 1
Kok opp vann i en wokpanne eller stekepanne.
Steg 2
Tilsett grønne bønner og sukkererter, og kok i ca. 2 minutter. Skru av varmen, la vannet renne av og sett til side.
Steg 3
Tøm ut vannet i pannen, tørk den godt og tilsett litt olje.
Steg 4
Tilsett chili, stek raskt og sett til side.
Steg 5
Varm opp 1 ss olje.
Steg 6
Tilsett tofu, stek den på alle sider til de er gyllenbrune og sett til side.
Steg 7
Ha hvitløk og ingefær i pannen, og stek i resten av oljen. Tilsett pak choi og bønnespirer, deretter bønner og sukkererter. Stek raskt.
Steg 8
Tilsett tofu. Ha i Kikkoman Krydder til Sushi-Ris, Kikkoman soyasaus og Kikkoman sesamolje. Topp woken med gulrot- og purrestrimler, pak choi, vårløk, stekt chili, persille og koriander, og server gjerne med kokt basmatiris.
Tips
Alternativ til Kikkoman Krydder til Sushi-Ris: annen sushi-eddik eller riseddik med litt sukker og salt.
Det er viktig med høy temperatur når du tilbereder wok. Vær forsiktig når oljen er varm – fuktige ingredienser kan få oljen til å flamme opp.
Lag wok i porsjoner når du skal lage store mengder – da får du best resultat.
Oppskrifts-ID: 926
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer