

Teriyaki-kylling i form
total tid
70 min.
10 min.
tilberedningstid
60 min.
koketid
Næringsinnhold (per porsjon):
2133 kJ
/
508 kcal
23 g
Fett
29,6 g
Protein
45,9 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen til 220 °C.
Steg 2
Tørk kyllinglårene med kjøkkenpapir.
Steg 3
Del søtpotetene i biter og legg dem i en ildfast form sammen med kyllinglårene. Fordel teriyaki-marinade og olje over, og stek i 30 minutter.
Steg 4
Grovhakk rødløk, paprika og brokkoli, og tilsett i formen. Bland alt sammen inn i sausen og stek videre i 20 minutter til.
Steg 5
Del opp brokkolien og tilsett den. La det steke ferdig i 15 minutter til.
Oppskrifts-ID: 430
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer