Saftig oksefilet i søt soyasaus
Næringsinnhold (per porsjon):542 kJ / 129 kcal
5,3 gFett
1 gProtein
3,5 gKarbohydrater
Tilberedning
Skjær oksefileten i 4-5 cm lange stykker. Stek kjøttet til det er litt brunt på begge sider. Pakk det inn i aluminiumsfolie og la det hvile. Skjær hvitløken i skiver og sprøstek den. Finhakk gressløken. Skjær opp kjøttet og legg det på tallerkenene. Hell over Kikkoman Saus til Ris - søt og pynt med hvitløkschips og gressløk.
Tips
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 62
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer