

Saftig oksefilet i søt soyasaus
Næringsinnhold (per porsjon):
542 kJ
/
129 kcal
5,3 g
Fett
1 g
Protein
3,5 g
Karbohydrater
Tilberedning
Skjær oksefileten i 4-5 cm lange stykker. Stek kjøttet til det er litt brunt på begge sider. Pakk det inn i aluminiumsfolie og la det hvile. Skjær hvitløken i skiver og sprøstek den. Finhakk gressløken. Skjær opp kjøttet og legg det på tallerkenene. Hell over Kikkoman Saus til Ris - søt og pynt med hvitløkschips og gressløk.
Tips
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 62
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer