Kjøttpai i japansk stil
Oppdag den perfekte kombinasjonen av sprø skorpe og salt fyll med denne japansk-inspirerte kjøttpaien, full av deilig soya og miso.
Tilberedning
Steg 1
1 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 150 g kjøttdeig av storfe – 2 vårløk – 4 sopper – 1 ss miso – 1 ss sukker – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss vann – 1 ss maisstivelse eller potetstivelse (løses i en ekstra spiseskje vann) – 1 klype svart pepper
Tilberedning av fyllet:
Skjær opp løken og finhakk soppen. Ha Kikkoman Sesamolje oppi en stekepanne og stek soppen og vårløken så snart pannen er varm. Når de mykner, tilsetter du kjøttdeigen.
Etter at kjøttdeigen er brunet, tilsetter du miso, sukker, Kikkoman Soyasaus, vann og svart pepper. Når misoen har løst seg opp og er jevnt fordelt, tilsetter du blandingen av stivelse og vann og blander alt godt.
Steg 2
200 g firkantede butterdeigark
Rull ut butterdeigen og skjær den i 8 kvadrater (8x8 cm), skjær deretter 4 av dem i 4 lange strimler (2x8 cm hver).
Steg 3
1 egg – Fyllet fra steg 1
Pensle alle overflater med egg. Legg de 4 strimlene langs alle kanter. Legg fyllet fra steg 1 i midten og pensle kantene på nytt med egg.
Stek i en forvarmet stekeovn ved 200 °C i 10 minutter. Dryss over hakket persille før servering.
Tips:
Du kan også toppe retten med rømme, som harmonerer godt med Kikkoman Soyasaus og misokjøttfyll.
Oppskrifts-ID: 1290
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer