Varm couscous med sitrus, sopp og granateple
total tid
20 min.
Dette kan høres ut som en uvanlig kombinasjon, men sopp, couscous og granateple gir en eksplosiv smaksopplevelse.
Næringsinnhold (per porsjon):
1186 kJ
/
283 kcal
Tilberedning
Steg 1
Rens soppene, del dem i to og dryss over med limejuice og Ponzu sitrus soyasaus. Tilsett limeskallet og bland godt sammen.
Steg 2
Smelt smøret i en stekepanne og stek soppen til den er gyllenbrun.
Steg 3
Tilbered couscous etter instruksjonene på pakken. Bland den sammen med granateplekjerner og hakket mynte.
Steg 4
Server med sopp mens couscousen ennå er varm.
Oppskrifts-ID: 879
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer