Varm couscous med sitrus, sopp og granateple

total tid 20 min.

Dette kan høres ut som en uvanlig kombinasjon, men sopp, couscous og granateple gir en eksplosiv smaksopplevelse.

Ingredienser

4 porsjoner
200 g
couscous
500 g
sopp
1 ss
smør
1 
granateple
4 
kvister med frisk mynte
Skall og saft av 1 lime
Næringsinnhold (per porsjon): 1186 kJ  /  283 kcal

Tilberedning

Steg 1

Rens soppene, del dem i to og dryss over med limejuice og Ponzu sitrus soyasaus. Tilsett limeskallet og bland godt sammen.

Steg 2

Smelt smøret i en stekepanne og stek soppen til den er gyllenbrun.

Steg 3

Tilbered couscous etter instruksjonene på pakken. Bland den sammen med granateplekjerner og hakket mynte.

Steg 4

Server med sopp mens couscousen ennå er varm.

Oppskrifts-ID: 879

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Rens soppene, del dem i to og dryss over med limejuice og Ponzu sitrus soyasaus. Tilsett limeskallet og bland godt sammen.

Smelt smøret i en stekepanne og stek soppen til den er gyllenbrun.

Tilbered couscous etter instruksjonene på pakken. Bland den sammen med granateplekjerner og hakket mynte.

Server med sopp mens couscousen ennå er varm.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.