

Kremete carbonara ramen med et kick
En dristig vri på ramen – kremete nudler i carbonara-stil med sprøstekt bacon, et hint av krydder og Kikkoman Ramen Suppebase for ekstra smaksdybde.
Tilberedning
Steg 1

2 egg – 2 eggeplommer – 30 g revet parmesan
Bland egg, eggeplommer og parmesan i en liten bolle.
Steg 2

80 g bacon – 60 g blomkål – 40 g squash – 2 ss olivenolje – 40 g rød paprika – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 100 dl varmt vann
Skjær baconen i stykker på 2 cm. Skjær blomkål og squash i munnfullstore biter og rød paprika i tynne strimler.
Varm opp oljen i en panne, tilsett bacon og blomkål og stek på lav varme. Når baconen er ferdigstekt, tilsetter du paprika og squash og steker dem også. Hell oppi 100 ml varmt vann, gi et oppkok, skru deretter av varmen. Krydre med Kikkoman Soyasaus og sett til side.
Steg 3

200 g ramennudler – 3 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 90 dl Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak – 200 dl varmt vann
Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Når de er ferdigkokt, ha dem oppi blandingen fra steg 2, rør om og la det hvile i ca. 3 minutter. For å lage suppen, bland Kikkoman Kimchi Chilisaus, Kikkoman Ramen Suppebase og 270 ml varmt vann i en bolle eller kasserolle og hold den varm.
Steg 4

Hell eggeblandingen fra steg 1 oppi pannen fra steg 2, varm forsiktig opp og skru av varmen så snart blandingen begynner å tykne.
Steg 5
40 g revet parmesan – 2 klype nymalt svart pepper – 2 ss hakket gressløk
Fordel blandingen fra steg 4 på 2 boller.
Hell suppen fra steg 3 rundt blandingen. Garner med resten av parmesanen, svart pepper og gressløk. Server.
Tips
Oppskrifts-ID: 1475
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer