Tofuwok med sopp og udon-nudler
En sopprett i fusjonsstil som kombinerer europeiske innflytelser med asiatiske tilberedningsmetoder. Japanske udon-nudler gjør denne sunne vegetarretten fullkommen. Selv om alle typer sopp kan brukes, er en blanding av asiatiske og europeiske sorter det beste.
Ingredienser
Tofu:
Sopp:
Tilberedning
Steg 1
Skjær tofuen i terninger og legg i en bolle. Tilsett Kikkoman Soyasaus, honning, hvitløk, risvin og timian. Bland alt grundig.
Steg 2
Skjær soppen i like store biter. Finhakk hvitløken og skjær purreløken i skiver.
Steg 3
Varm opp litt olje i pannen. Sil marinaden av tofuen og stek tofuen i pannen til den er gyllenbrun. Ta vare på marinaden. Ta tofuen ut av pannen.
Steg 4
Varm opp pannen igjen og wokk soppen på høy varme i 1-2 minutter til den begynner å bli brun. Tilsett hvitløk og purreløk og wokk i ca. 1 minutt. Tilsett spinat og tofu og wokk alt sammen i ytterligere 1 minutt. Tilsett udon-nudler, Kikkoman Soyasaus og urter og bland godt. Tilsett resten av tofumarinaden. Wokk alt i ca. 1 minutt.
Steg 5
Server den ferdige retten på tallerkener.
Oppskrifts-ID: 1390
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer