Grønnsakssuppe med tofu
Varm opp med en bolle av denne dampende suppen full av smak og bugnende farger. Her kombineres sunne grønnsaker med proteinrik tofu, og med nudler som tilbehør blir dette et perfekt balansert, lett og næringsrikt måltid.
Tilberedning
Steg 1
180 g tofu – 1 rød paprika – 1 squash – 20 g rødkål – 40 g erter – 2 ss olivenolje – 500 g tomatpuré – 500 dl grønnsakskraft
Skjær tofuen og grønnsakene i terninger. Stek dem i olivenolje sammen med ertene. Tilsett pureen og kraften, og la det småkoke i 20 minutter.
Steg 2
2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 80 g kokte risnudler – 2 ss hakkede peanøtter – 2 ss fersk koriander
Krydre med Kikkoman Soyasaus og server med nudler, nøtter og koriander.
Oppskrifts-ID: 1320
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer