Kyllingwok med grønn curry i thai-stil
Ta smaksløkene dine med på en reise til Thailands gater med denne appetittvekkende wokretten med grønn curry, der velduftende kaffirlime og sitrongress blandes med aubergine, squash og kokossaus.
Ingredienser
Marinert kylling:
Grønnsaker:
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingen i terninger. Bland Kikkoman Soyasaus, currypaste, limesaft, limeskall og brunt sukker i en bolle. Dekk kyllingen godt med marinade. Sett til side i minst 30 minutter.
Steg 2
Skjær løken i tynne strimler. Skjær auberginen og squashen i terninger, og del soppen i kvarter. Hakk urtene.
Steg 3
Varm opp litt olje i pannen. Tilsett løken og stek i 1 minutt. Tilsett så kyllingen, stek til den er gyllen og ta den ut av pannen.
Steg 4
Ha soppen i samme panne og stek til den er brun. Tilsett squash og aubergine og stek i ca. 2 minutter. Tilsett kylling, thaibasilikum, kaffirlimeblader og sitrongress og stek i 1-2 minutter. Til slutt tilsetter du Kikkoman Soyasaus og kokosmelk og wokker til væsken fordamper litt.
Steg 5
Server med hakket koriander.
Tips:
Retten kan serveres med ris om ønskelig.
Oppskrifts-ID: 1392
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer