

Potetlommer med egg
Sprø potetlommer fylt med ovnsstekte egg, beriket med Kikkoman Kimchi Chilisaus og Soyasaus for ekstra umami. Perfekt til frokost, i matpakken eller som partysnacks.
Tilberedning
Steg 1

400 g poteter – 40 g cheddarost – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 60 g hvetemel – 60 g potetstivelse – ¼ ts pepper
Riv potetene på rivjern og legg dem i et dørslag over en kasserolle. Dekk med folie og la stå i 10 minutter. Press ut overflødig saft og legg de pressede potetene i en bolle. Tilsett revet ost, Kikkoman Kimchi Chilisaus, Kikkoman Soyasaus, hvetemel, potetstivelse og pepper. Bland godt.
Steg 2

1 ss rapsolje
Smør en muffinsform inn med olje. Press potetblandingen ned i bunnen og ut mot sidene i hvert hull. Hell i resten av oljen og stek i ovnen ved 190 °C i 10 minutter.
Steg 3

6 egg
Kakk ett egg i hvert muffinshull. Sett formen inn i ovnen på nytt og stek i ytterligere 10 minutter. Ta potetlommene forsiktig ut og anrett dem på et fat.
Steg 4

1 ss grønn persille – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Dryss over fersk persille, hell over Kikkoman Soyasaus og server.
Tips:
Jo mer saft du presser ut av potetene, desto sprøere blir potetlommene.
Oppskrifts-ID: 1461
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer