

Rask vegetarisk karrigryte
Tilberedning
Steg 1

Rør ut Kikkoman naturlig brygget økologisk soyasaus, kokosmelk og maisstivelse i 2,5 dl vann. Finhakk løken og hvitløken. Del grønnsakene i skiver.
Steg 2

Varm opp olje i en wok eller dyp panne på middels varme. Tilsett løk, ingefær, hvitløk og karripulver, og la det surre i ett minutt under omrøring. Tilsett grønnsakene og stek under omrøring i 4 minutter – eller til grønnsakene er møre. Hell av vannet på kikertene og tilsett kikerter sammen med soyasausblandingen, og kok opp. La det småkoke under kontinuerlig omrøring i ca. 1 minutt, til kikertene er varme.
Steg 3

Topp med mandelflak. Server med ris og eventuelt med mango-chutney.
Oppskrifts-ID: 93
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer


![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















