Rask vegetarisk karrigryte
Tilberedning
Steg 1
Rør ut Kikkoman naturlig brygget økologisk soyasaus, kokosmelk og maisstivelse i 2,5 dl vann. Finhakk løken og hvitløken. Del grønnsakene i skiver.
Steg 2
Varm opp olje i en wok eller dyp panne på middels varme. Tilsett løk, ingefær, hvitløk og karripulver, og la det surre i ett minutt under omrøring. Tilsett grønnsakene og stek under omrøring i 4 minutter – eller til grønnsakene er møre. Hell av vannet på kikertene og tilsett kikerter sammen med soyasausblandingen, og kok opp. La det småkoke under kontinuerlig omrøring i ca. 1 minutt, til kikertene er varme.
Steg 3
Topp med mandelflak. Server med ris og eventuelt med mango-chutney.
Oppskrifts-ID: 93
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer