Teriyaki-jackfruit med ris og paprikasalsa
Denne enkle veganske retten er inspirert av smaker fra Mexico. Krydret jackfruit, paprikasalsa og avokado er en fantastisk kombinasjon til både lunsj og middag.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Kok risen etter anvisning på pakken.
Steg 2
Hell av laken og skyll jackfruiten. Bland sammen med Kikkoman teriyaki-marinade, tomatpuré og krydder. Stek alt sammen på en middels varm panne med olivenolje.
Steg 3
Del paprikaene i små terninger. Stek i litt olivenolje med finhakket hvitløk. Topp med sitronjuice, Kikkoman teriyaki marinade, pepper, spisskummen og fersk koriander. Del avokadoen i skiver og dryss over svarte sesamfrø.
Steg 4
Fordel den kokte risen i skåler og server med toppingen.
Oppskrifts-ID: 1052
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer