Tacos med fritert avokado og pokerødkål
Ingredienser
Til fritert avokado:
Til tomatillosalsaen:
Dessuten:
Tilberedning
Steg 1
Del avokadoene i to, fjern kjerne og skall og del hver halve avokado i fire. Krydre melet med salt og pepper. Pisk kikertvannet til det skummer. Vend først avokadoene i mel, deretter i kikertskum og til slutt i pankomel. Varm opp vegetabilsk olje til ca. 180 °C, friter avokadoene i den i 3–4 minutter og la dem dryppe av seg på et kjøkkenhåndkle.
Steg 2
La tomatillosene dryppe av seg til tomatillosalsaen og grovhakk dem. Skrell hvitløken og press den. Rør tomatillosene sammen med hvitløk, soyasaus, olivenolje og limesaft.
Steg 3
Fjern de ytterste bladene og stilken på kålen, skjær kålen i fine strimler og bland dem med pokesaus. Rens og vask chilien og skjær den i tynne ringer. Varm opp tortillalefsene som anvist på pakken, fyll dem med avokadoer, pokekål, chilier og koriander og server med tomatillosalsa.
Oppskrifts-ID: 230
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer