Okonomiyaki med sauerkraut og spicy rosinsaus
En japansk klassiker gjenskapt med en europeisk vri. Ta smaksløkene dine med på en reise med disse sprø okonomiyaki-pannekakene fylt med sauerkraut. Kombinert med en fyldig og spicy rosinsaus blir dette en fusjonsrett som gir deg en opplevelse du aldri vil glemme.
Ingredienser
Okonomiyaki:
Saus:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
1 egg – 150 g hvetemel – 1 ½ dl vann – 1 ts karvefrø – 1 ts bakepulver – 200 g sauerkraut (fermentert surkål) – ½ dl rapsolje
Finhakk sauerkrauten. Bland eggene med mel, vann, karvefrø og bakepulver. Tilsett deretter hakket sauerkraut. Lag okonomiyaki-pannekaker av røren og stek dem i varm olje i ca. 5 minutter på hver side.
Steg 2
1 ss syltet ingefær – 4 ss ketchup – 1 ss økologisk worcestersaus – 1 ts honning – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 50 g rosiner – 1 ss fersk chilipepper – 1 ss hakket vårløk – 1 ss oppskåret nori – 1 ss sesamfrø
Finhakk syltet ingefær og chilipepper og bland dem med resten av ingrediensene til sausen.
Legg de stekte pannekakene på et fat og garner med sausen, vårløk, nori og sesamfrø.
Tips:
Du kan også bruke kimchi istedenfor sauerkraut.
Oppskrifts-ID: 1371
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer