

Conchiglie med reker og grønnsaker i fløte/karrisaus
Tilberedning
Steg 1
Knip av, vask og tørk basilikumbladene forsiktig. Del paprika i to, fjern frø og innvendige hinner og vask paprikaen. Vask spisskål og kutt den med paprika i 2-3 cm store kvadrater. Vask tomatene.
Steg 2
Tilbered conchiglie etter anvisningen på pakken. Vask rekene og tørk dem forsiktig. Varm opp olivenolje, tilsett reker og grønnsaker, brun lett i 4-5 minutter, krydre lett med salt og pepper, ta alt ut og hold varm.
Steg 3
Ha kraft, fløte, soyasaus, sennep og karripulver i stekefettet til rekene, kok opp og la det koke lett inn.
Steg 4
Bland grønnsaker, reker og conchiglie med sausen, anrett på tallerkener, pynt med basilikum og server.
Oppskrifts-ID: 131
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer