Fylt gresskar med østerssopp og pistasjnøtter
Når det kommer til Hokkaido-gresskaret, så er det innsiden som teller. Denne oppskriften er laget med bulgur, østerssopp og pistasjnøtter.
Tilberedning
Steg 1
Bland bulguren med gurkemeie og 1 ss rapsolje.
Steg 2
Kok opp vannet og hell dette over bulguren. La dette stå tildekket på en varm kokeplate i 10 minutter.
Steg 3
Riv østerssoppen i lange strimler og brun raskt med 2 ss rapsolje til de er gyllenbrune. Ta pannen av varmen og ha i Kikkoman soyasaus.
Steg 4
Grovhakk soppen og bland den sammen med den kokte bulguren, pistasjnøtter, appelsinskall og smør.
Steg 5
Forvarm ovnen til 180 °C, skyll gresskaret og kutt av den øverste fjerdedelen. Skjær av et veldig tynt stykke i bunnen av gresskaret for å gi det mer stabilitet og forhindre at det belter. Skrap ut innsiden av gresskaret med en skje og fyll med bulgur- og soppblanding.
Steg 6
Dekk med folie og stek på midterste hylle i ovnen i ca. 25 minutter. Fjern folien og la det stå i ca. 10 minutter til.
Oppskrifts-ID: 1070
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer