

Garam masala wokstekt kål & tunfisk
Ta smaksløkene dine med på en reise med denne appetittvekkende wokstekte kålen i indisk stil, krydret med soyasaus, spisskummen, karri og garam masala. En næringsrik rett full av antioksidanter, vitaminer og mineraler!
Tilberedning
Steg 1

200 g kål – 1 potet – 1 fedd hvitløk – 2 ss olivenolje
Skjær kålen og poteten i terninger på 1 cm. Hakk hvitløken. Ha hvitløken og olivenoljen i en stekepanne og skru på varmen.
Steg 2

1 ts spisskummen – 1 boks tunfisk (80 g) – 2 ss vann – 2 ts karri – 2 ts garam masala – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Når hvitløksaromaen stiger opp fra pannen, tilsetter du spisskummen, potet, kål og tunfisk. Deretter tilsetter du vann, legger på lokk og lar det koke til potetterningene er gjennomkokt (ca. 3 minutter).
Ta av lokket, tilsett karri, garam masala og Kikkoman Soyasaus, og la det koke videre til alt er godt sammenblandet. Server retten på fat.
Tips:
Du kan spise denne retten med ris eller nan (indisk brød).
Hvis du vil ha en vegetarisk variant, kan du erstatte tunfisk med tofu i terninger.
Oppskrifts-ID: 1379
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer