Garam masala wokstekt kål & tunfisk
Garam masala wokstekt kål & tunfisk

Garam masala wokstekt kål & tunfisk

total tid15 min.
5 min.tilberedningstid
10 min.koketid

Ta smaksløkene dine med på en reise med denne appetittvekkende wokstekte kålen i indisk stil, krydret med soyasaus, spisskummen, karri og garam masala. En næringsrik rett full av antioksidanter, vitaminer og mineraler!

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
kål
1 
potet
1 
fedd hvitløk
2 ss
olivenolje
1 ts
spisskummen
1 
boks tunfisk (80 g)
2 ss
vann
2 ts
karri
2 ts
garam masala
Næringsinnhold (per porsjon):540 kJ / 129 kcal
7,5 gFett
18 gProtein
2,5 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

200 g kål – 1  potet – 1  fedd hvitløk – 2 ss olivenolje

Skjær kålen og poteten i terninger på 1 cm. Hakk hvitløken. Ha hvitløken og olivenoljen i en stekepanne og skru på varmen.

Steg 2

1 ts spisskummen – 1  boks tunfisk (80 g) – 2 ss vann – 2 ts karri – 2 ts garam masala – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Når hvitløksaromaen stiger opp fra pannen, tilsetter du spisskummen, potet, kål og tunfisk. Deretter tilsetter du vann, legger på lokk og lar det koke til potetterningene er gjennomkokt (ca. 3 minutter).

Ta av lokket, tilsett karri, garam masala og Kikkoman Soyasaus, og la det koke videre til alt er godt sammenblandet. Server retten på fat.

Tips:

Du kan spise denne retten med ris eller nan (indisk brød).

Hvis du vil ha en vegetarisk variant, kan du erstatte tunfisk med tofu i terninger.

Oppskrifts-ID: 1379

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

200 g kål – 1 potet – 1 fedd hvitløk – 2 ss olivenolje

Skjær kålen og poteten i terninger på 1 cm. Hakk hvitløken. Ha hvitløken og olivenoljen i en stekepanne og skru på varmen.

1 ts spisskummen – 1 boks tunfisk (80 g) – 2 ss vann – 2 ts karri – 2 ts garam masala – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Når hvitløksaromaen stiger opp fra pannen, tilsetter du spisskummen, potet, kål og tunfisk. Deretter tilsetter du vann, legger på lokk og lar det koke til potetterningene er gjennomkokt (ca. 3 minutter).

Ta av lokket, tilsett karri, garam masala og Kikkoman Soyasaus, og la det koke videre til alt er godt sammenblandet. Server retten på fat.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.