Oksekjøtt marinert i Kikkoman Ponzu sitron soyasaus

Ingredienser

2 porsjoner
500 g
oksestek
2 
hvitløkfedd, knust
saft av 1 limett
1 ts
sesamolje
1 ss
honning

Tilberedning

Steg 1

Bland Kikkoman Ponzu sitron soyasaus, limettsaft og hvitløk til en marinade. Mariner kjøttet i kjøleskapet natten over. Før du tilbereder oksesteken ta kjøttet ut av marinaden og tørk marinaden forsiktig av kjøttet før du steker eller griller det. La oksesteken hvile en stund.

Steg 2

I mellomtiden gir du marinaden og sesamoljen med honningen et oppkok og lar dette koke inn til en fin saus.

Steg 3

Skjær oksesteken i skiver og server den med poteter og en frisk og spø salat som tilbehør.

Oppskrifts-ID: 303

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland Kikkoman Ponzu sitron soyasaus, limettsaft og hvitløk til en marinade. Mariner kjøttet i kjøleskapet natten over. Før du tilbereder oksesteken ta kjøttet ut av marinaden og tørk marinaden forsiktig av kjøttet før du steker eller griller det. La oksesteken hvile en stund.

I mellomtiden gir du marinaden og sesamoljen med honningen et oppkok og lar dette koke inn til en fin saus.

Skjær oksesteken i skiver og server den med poteter og en frisk og spø salat som tilbehør.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.