Wok med grønnsaker og rispapirnudler
Wok med grønnsaker og rispapirnudler

Wok med grønnsaker og rispapirnudler

total tid20 min.
10 min.tilberedningstid
10 min.koketid

Lag en wok der du kombinerer rispapirnudler som er ferdige på sekunder, med løk, gulrøtter og kål med et hint av sesam – en deilig enkel rett!

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
8 
ark rispapir
0,13 
rødkål
 ½ 
gul paprika
 ½ 
gulrot
1 
løk
2 
fedd hvitløk
 ½ ss
honning
1 ss
sesamfrø
1 
vårløk
Næringsinnhold (per porsjon):892 kJ / 213 kcal
6 gFett
5 gProtein
33 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

8  ark rispapir – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje

Legg 4 ark rispapir i en bolle varmt vann til de er myke. Ta dem ut og legg dem på en fjøl oljet med Kikkoman Sesamolje, det ene oppå det andre. Trykk ned så de klistres sammen, legg dem så tilbake i vannbollen i 2 minutter. Legg dem på fjølen og skjær dem i 1-2 cm vide strimler med en oljet kniv. Legg strimlene tilbake i vannet og skill dem for hånd. Når de er adskilt, ha rispapirnudlene oppi en tørr bolle.

Gjør det samme med de 4 gjenværende arkene rispapir.

 

Steg 2

1 ss Kikkoman ristet Sesamolje0,13  rødkål –  ½  gul paprika –  ½  gulrot – 1  løk – 2  fedd hvitløk – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ ss honning

Hakk rødkål, paprika, gulrot og løk, og stek i en panne med Kikkoman Sesamolje. Tilsett hakket hvitløk. Bland Kikkoman Soyasaus med honningen. Hell oppi pannen og bland med grønnsakene og rispapirnudlene.

Steg 3

1 ss sesamfrø – 1  vårløk

Hakk vårløken. Dryss hakket vårløk og sesamfrø over retten og server.

Oppskrifts-ID: 1302

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

8 ark rispapir – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje

Legg 4 ark rispapir i en bolle varmt vann til de er myke. Ta dem ut og legg dem på en fjøl oljet med Kikkoman Sesamolje, det ene oppå det andre. Trykk ned så de klistres sammen, legg dem så tilbake i vannbollen i 2 minutter. Legg dem på fjølen og skjær dem i 1-2 cm vide strimler med en oljet kniv. Legg strimlene tilbake i vannet og skill dem for hånd. Når de er adskilt, ha rispapirnudlene oppi en tørr bolle.

Gjør det samme med de 4 gjenværende arkene rispapir.

 

1 ss Kikkoman ristet Sesamolje0,13 rødkål – ½ gul paprika – ½ gulrot – 1 løk – 2 fedd hvitløk – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ ss honning

Hakk rødkål, paprika, gulrot og løk, og stek i en panne med Kikkoman Sesamolje. Tilsett hakket hvitløk. Bland Kikkoman Soyasaus med honningen. Hell oppi pannen og bland med grønnsakene og rispapirnudlene.

1 ss sesamfrø – 1 vårløk

Hakk vårløken. Dryss hakket vårløk og sesamfrø over retten og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.