

Ravioli med steinsopp
Riktig mengde tørket steinsopp er det som skal til for å foredle denne italienske klassikeren, toppet med knasende gode amaretti-kjeks.
Tilberedning
Steg 1
Finhakk soppen. Skrell og finhakk løk og hvitløk.
Steg 2
Stek alle ingrediensene i smør med timiankvaster, og smak til med tørket steinsopp, sukker og Kikkoman Soyasaus. Reduser varmen og la det småkoke til blandingen har tyknet. Ha denne blandingen i en bolle.
Steg 3
Skyll og tørk persillen, finhakk og vend inn i blandingen.
Steg 4
Kjevle ut pastadeigen og skjær ut sirkler ved hjelp av et kaffekrus. Pensle pastadeig-sirklene med eggeplomme, fyll med blandingen, brett inn og trykk godt ned.
Steg 5
Før servering koker du raviolien i kokende vann i 3-4 minutter. Hell av vannet og ha i litt smør med amaretti-smulene.
Oppskrifts-ID: 1078
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer