Spicy kyllingburger
Tilberedning
Steg 1
Legg kyllingbrystene mellom to lag plastfolie og klem dem flate med en kjevle til de er 1 -1,5 cm tykke. Varm opp oljen i en stor teflonpanne og stek kyllingbrystene i 3 til 4 minutter på hver side. Tilsett Kikkoman Teriyaki-saus med ristet hvitløk og la alt steke i et par minutter til. Legg en osteskive på hvert kyllingbryst og la osten smelte.
Steg 2
Legg salatblader på den nederste delen av burgerbrødene, legg kyllingbrystene oppå og drypp varm teriyaki-saus over. Smør en teskje majones utover den øverste delen av burgerbrødene og strø et par jalapeños-skiver på toppen. Legg til slutt overdelen av burgerbrødene på.
Tilberedning på grillen
Gni de rene og ribbede kyllingbrystene inn med olje, og grill dem i 4 minutter på hver side. Ta dem av grillen, og smør dem inn med teriyaki-saus. Grill dem en gang til i noen minutter på hver side, og drypp resten av sausen over. Legg en osteskive på hvert kyllingbryst, og la osten smelte. Legg kyllingbrystene inn i burgerbrødene.
Oppskrifts-ID: 115
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer