Hirseboller i krydret karrisaus
total tid
30 min.
30 min.
tilberedningstid
Overrask gjestene dine med vegetariske hirseboller i krydret karrisaus.
Næringsinnhold (per porsjon):
1360 kJ
/
325 kcal
Tilberedning
Steg 1
Ha hirsen i en kjele og hell på 220 ml vann. Kok over svak varme i 12 minutter med lokket på. I mellomtiden hakker du persille og basilikum.
Steg 2
Bland varm hirse med sammen med soltørkede tomater. Bland deretter inn urtene og sett til side for å avkjøles.
Steg 3
Hakk løk og chili, og stek i olje sammen med karripasta. Tilsett tomatpuré og småkok i 10 minutter. Rør inn kokosmelk og Ponzu sitrus soyasaus.
Steg 4
Form små boller av hirseblandingen og server med karrisausen mens den er varm.
Oppskrifts-ID: 877
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer