

Hirseboller i krydret karrisaus
total tid
						 30 min.					
									 30 min.								tilberedningstid
Overrask gjestene dine med vegetariske hirseboller i krydret karrisaus.
Næringsinnhold (per porsjon):1.360 kJ / 325 kcal
Tilberedning
Steg 1
Ha hirsen i en kjele og hell på 2.2 dl vann. Kok over svak varme i 12 minutter med lokket på. I mellomtiden hakker du persille og basilikum.
Steg 2
Bland varm hirse med sammen med soltørkede tomater. Bland deretter inn urtene og sett til side for å avkjøles.
Steg 3
Hakk løk og chili, og stek i olje sammen med karripasta. Tilsett tomatpuré og småkok i 10 minutter. Rør inn kokosmelk og Ponzu sitrus soyasaus.
Steg 4
Form små boller av hirseblandingen og server med karrisausen mens den er varm.
Oppskrifts-ID: 877
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















