Hirseboller i krydret karrisaus

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Overrask gjestene dine med vegetariske hirseboller i krydret karrisaus.

Ingredienser

4 porsjoner

Boller:

100 g
hirse
8 
soltørkede tomater i urtemarinade
 ½ bunt
persille
3 
basilikumkvister

Saus:

1 
middels stor løk
1 
rød chili
2 ss
olje
2 ss
rød karripasta
700 g
tomatpuré
150 ml
kokosmelk
Næringsinnhold (per porsjon): 1360 kJ  /  325 kcal

Tilberedning

Steg 1

Ha hirsen i en kjele og hell på 220 ml vann. Kok over svak varme i 12 minutter med lokket på. I mellomtiden hakker du persille og basilikum.

Steg 2

Bland varm hirse med sammen med soltørkede tomater. Bland deretter inn urtene og sett til side for å avkjøles.

Steg 3

Hakk løk og chili, og stek i olje sammen med karripasta. Tilsett tomatpuré og småkok i 10 minutter. Rør inn kokosmelk og Ponzu sitrus soyasaus.

Steg 4

Form små boller av hirseblandingen og server med karrisausen mens den er varm.

Oppskrifts-ID: 877

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Ha hirsen i en kjele og hell på 220 ml vann. Kok over svak varme i 12 minutter med lokket på. I mellomtiden hakker du persille og basilikum.

Bland varm hirse med sammen med soltørkede tomater. Bland deretter inn urtene og sett til side for å avkjøles.

Hakk løk og chili, og stek i olje sammen med karripasta. Tilsett tomatpuré og småkok i 10 minutter. Rør inn kokosmelk og Ponzu sitrus soyasaus.

Form små boller av hirseblandingen og server med karrisausen mens den er varm.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.