Risruller med rå tunfisk
Tilberedning
Steg 1
Skyll sushi-ris til vannet er klart. Ha alt i en tykkbunnet kjele med 330 ml vann. Kok opp, og sett på lokket. Når vannet fosskoker, still varmen på laveste nivå og la risen småkoke i 12 minutter. La lokket være på, slå av komfyren og la risen trekke i 10 minutter. Ta av lokket, og rør i risen med en gaffel.
Steg 2
Bland tunfisk, avokado og sitronsaft i en skål før du forsiktig rører inn vårløk og paprika. Rør den glutenfrie teriyaki-marinaden sammen med wasabi-pastaen til pastaen løses opp. Dette tilsettes tunfisken, sammen med sesamfrøene.
Steg 3
Fordel risen på nori-arkene. Legg spinat på den ene halvparten, og tunfiskblandingen på den andre. Brett den andre siden av nori-arket over, og skjær hver pakke opp i 4 striper. Rull stykkene sammen, og server.
Oppskrifts-ID: 310
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer