

Kyllingrull med bacon
Kyllingrull med bacon med en vårlig vri! Med spinat og egg er dette en vakker rett som sklir rett inn på lunsjbordet.
Tilberedning
Steg 1
Del kyllingfiletene på langs og legg dem i en bolle. Tilsett soyasaus, hvitløk og paprika, og bland forsiktig. Sett i kjøleskapet i minst 1 time.
Steg 2
I mellomtiden hardkoker du eggene. Etter å ha kokt dem, avkjøl og ta av skallet.
Steg 3
Kle en rektangulær form med mål på 27x8 cm med bakepapir og ha ingrediensene til rullen i den: kyllingbryst, egg, spinatblader og skiver av bacon.
Steg 4
Stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 30-40 minutter, eller til kyllingrullen er gyllen.
Oppskrifts-ID: 975
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer




![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)














