Kyllingrull med bacon

total tid 100 min.
100 min. tilberedningstid

Kyllingrull med bacon med en vårlig vri! Med spinat og egg er dette en vakker rett som sklir rett inn på lunsjbordet.

Ingredienser

8 porsjoner
740 g
kyllingbryst
 ¼ ts
hvitløkspulver
 ¼ ts
paprikapulver
4 
egg
50 g
spinat
120 g
bacon i skiver
Næringsinnhold (per porsjon): 7536 kJ  /  1800 kcal
100 g Fett
237 g Protein
5,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Del kyllingfiletene på langs og legg dem i en bolle. Tilsett soyasaus, hvitløk og paprika, og bland forsiktig. Sett i kjøleskapet i minst 1 time.

Steg 2

I mellomtiden hardkoker du eggene. Etter å ha kokt dem, avkjøl og ta av skallet.

Steg 3

Kle en rektangulær form med mål på 27x8 cm med bakepapir og ha ingrediensene til rullen i den: kyllingbryst, egg, spinatblader og skiver av bacon.

Steg 4

Stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 30-40 minutter, eller til kyllingrullen er gyllen.

Oppskrifts-ID: 975

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Del kyllingfiletene på langs og legg dem i en bolle. Tilsett soyasaus, hvitløk og paprika, og bland forsiktig. Sett i kjøleskapet i minst 1 time.

I mellomtiden hardkoker du eggene. Etter å ha kokt dem, avkjøl og ta av skallet.

Kle en rektangulær form med mål på 27x8 cm med bakepapir og ha ingrediensene til rullen i den: kyllingbryst, egg, spinatblader og skiver av bacon.

Stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 30-40 minutter, eller til kyllingrullen er gyllen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.