

Sommerruller med tofu
Knasende matglede: disse sommerrullene er fylt med faste nudler, saftig tofu og en potpurri av sprø grønnsaker toppet med hakkede peanøtter – hver munnfull er en nytelse.
Tilberedning
Steg 1

6 ark rispapir – 100 g tofu – ½ rød paprika – ½ lang agurk – 40 g rødkål – ½ squash
Skjær grønnsakene og tofuen i staver. Legg rispapiret i vann til det mykner.
Steg 2

120 g kokte risnudler – 20 g kokte erter – 2 ss hakkede peanøtter
Legg en porsjon nudler, tofu, hakkede grønnsaker, kokte erter og peanøtter på et ark rispapir. Rull det forsiktig sammen.
Steg 3

2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 1 ss lønnesirup – 1 ss limesaft – 1 ss peanøttsmør – 2 ss fersk koriander
Bland sammen ingrediensene til sausen og server med sommerrullene og koriander.
Oppskrifts-ID: 1318
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer