Tamago Sushi
Slik lager du Tamago sushi med fylt omelett.
Tilberedning
Steg 1
Pisk egg med sukker, Kikkoman soyasaus og vann.
Steg 2
Hell en 1/3-del i en lett smurt panne og stek forsiktig til den har stivnet på den ene siden.
Steg 3
Brett høyre og venstre side inn i midten, snu toppsiden halvveis ned og snu igjen for å danne en rulleform.
Steg 4
Skyv rullen til kanten av pannen og hell den andre porsjonen egg i pannen.
Steg 5
Stek på den ene siden som før til den stivner, plasser deretter rullen til toppen av omeletten og brett denne rundt rullen for å legge til et ekstra lag.
Steg 6
Gjenta prosessen med den tredje porsjonen med egg.
Steg 7
Legg den ferdige rullen på kjøkkenpapir og form den ved hjelp av sushimatten; la dem avkjøles og rull dem ut av matten.
Steg 8
Skjær av endene på rullen i tynne skiver og skjær den resterende rullen i 5 biter.
Steg 9
Skjær en liten lomme i toppen av hvert stykke (1/2 cm dyp) og fyll hver lomme med 5 g sushiris.
Steg 10
Garner tamago på et fat med rucola og server med Kikkoman soyasaus.
Tip
Når du koker ris, bruk forholdet ris: vann = 1 : 1. Det brukes mindre vann når du tilbereder sushiris enn når du tilbereder konvensjonell ris.
*Sushiris (omtrent. 1 kg kokt sushiris)
- 450 g (5,4 dl) japansk ris
- 4,5 dl vann
Kok ris først og krydre deretter med
eller eventuelt:
- 0,7 dl risedikk
- 30 g sukker
- 15 g salt
Oppskrifts-ID: 946
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer