Kikertburgere

total tid 500 min.
10 min. tilberedningstid
480 min. marineringstid
10 min. koketid

Ingredienser

6 porsjoner
300 g
kikerter
2 ss
vann
1 
egg
1 
hvitløkbåt
3 ss
mel
 ½ ts
bakepulver
 ½ ts
natron
1 ts
karve
Svart pepper
Olivenolje
Næringsinnhold (per porsjon): 1136 kJ  /  271 kcal
9,5 g Fett
12,5 g Protein
36,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

La kikertene ligge i bløt i vann i 8 timer. Rør sammen bløtlagte kikerter, vann, egg, knust hvitløkbåt og bakepulver-, natron- og melblandingen, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus og krydderet. Varm opp oljen i en panne og form burgere med en skje. Stek dem noen minutter på hver side til de er gyllenbrune.

Steg 2

Server med en saus, f.eks. med en blanding av urter og yoghurt naturell.

Tips:

I stedet for tørkede kikerter kan du bruke kikerter på boks.

Oppskrifts-ID: 314

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

La kikertene ligge i bløt i vann i 8 timer. Rør sammen bløtlagte kikerter, vann, egg, knust hvitløkbåt og bakepulver-, natron- og melblandingen, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus og krydderet. Varm opp oljen i en panne og form burgere med en skje. Stek dem noen minutter på hver side til de er gyllenbrune.

Server med en saus, f.eks. med en blanding av urter og yoghurt naturell.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.