

Kikertburgere
total tid
8 t 20 min.
10 min. tilberedningstid
8 t marineringstid
10 min. koketid
Næringsinnhold (per porsjon):1.136 kJ / 271 kcal
9,5 gFett
12,5 gProtein
36,9 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
La kikertene ligge i bløt i vann i 8 timer. Rør sammen bløtlagte kikerter, vann, egg, knust hvitløkbåt og bakepulver-, natron- og melblandingen, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus og krydderet. Varm opp oljen i en panne og form burgere med en skje. Stek dem noen minutter på hver side til de er gyllenbrune.
Steg 2
Server med en saus, f.eks. med en blanding av urter og yoghurt naturell.
Tips:
I stedet for tørkede kikerter kan du bruke kikerter på boks.
Oppskrifts-ID: 314
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer





![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)














