Kikertburgere
total tid
500 min.
10 min.
tilberedningstid
480 min.
marineringstid
10 min.
koketid
Næringsinnhold (per porsjon):
1136 kJ
/
271 kcal
9,5 g
Fett
12,5 g
Protein
36,9 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
La kikertene ligge i bløt i vann i 8 timer. Rør sammen bløtlagte kikerter, vann, egg, knust hvitløkbåt og bakepulver-, natron- og melblandingen, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus og krydderet. Varm opp oljen i en panne og form burgere med en skje. Stek dem noen minutter på hver side til de er gyllenbrune.
Steg 2
Server med en saus, f.eks. med en blanding av urter og yoghurt naturell.
Tips:
I stedet for tørkede kikerter kan du bruke kikerter på boks.
Oppskrifts-ID: 314
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer