Kikertburgere
Kikertburgere

Kikertburgere

total tid500 min.
10 min.tilberedningstid
480 min.marineringstid
10 min.koketid

Ingredienser

6 porsjoner
300 g
kikerter
2 ss
vann
1 
egg
1 
hvitløkbåt
3 ss
mel
 ½ ts
bakepulver
 ½ ts
natron
1 ts
karve
Svart pepper
Olivenolje
Næringsinnhold (per porsjon):1136 kJ / 271 kcal
9,5 gFett
12,5 gProtein
36,9 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

La kikertene ligge i bløt i vann i 8 timer. Rør sammen bløtlagte kikerter, vann, egg, knust hvitløkbåt og bakepulver-, natron- og melblandingen, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus og krydderet. Varm opp oljen i en panne og form burgere med en skje. Stek dem noen minutter på hver side til de er gyllenbrune.

Steg 2

Server med en saus, f.eks. med en blanding av urter og yoghurt naturell.

Tips:

I stedet for tørkede kikerter kan du bruke kikerter på boks.

Oppskrifts-ID: 314

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

La kikertene ligge i bløt i vann i 8 timer. Rør sammen bløtlagte kikerter, vann, egg, knust hvitløkbåt og bakepulver-, natron- og melblandingen, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus og krydderet. Varm opp oljen i en panne og form burgere med en skje. Stek dem noen minutter på hver side til de er gyllenbrune.

Server med en saus, f.eks. med en blanding av urter og yoghurt naturell.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.