Spicy wok med harissalaks og grønnsaker
Denne Midtøsten-inspirerte fiskeretten kombinerer den milde smaken av laks med et spicy kick av chili. Sprø asparges, brokkoli og squash sørger for ekstra krønsj.
Ingredienser
Saus:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
Skjær laksen i terninger.
Steg 2
Rasp ingefær i en bolle og tilsett Kikkoman Soyasaus, currypaste, fiskesaus, sitrongress og harissa. Bland godt og mariner laksen i denne røren i ca. 30 minutter. Behold resten av marinaden etterpå.
Steg 3
Skjær grønn asparges og brokkoli i små biter. Skjær squashen i halvmåner. Hakk vårløken. Hakk thaibasilikumen og sett til side.
Steg 4
Varm opp litt olje i pannen. Tilsett laksen og stek på høy varme til den blir brun på hver side. Ta den ut av pannen.
Steg 5
I samme panne legger du de oppkuttede grønnsakene (unntatt vårløken) og steker dem i ca. 2 minutter. Tilsett resten av laksemarinaden og vårløken og stek i ca. 1 minutt. Til slutt tilsetter du kokosmelk/fløte, stekt laks og hakket thaibasilikum. Stek kort.
Steg 6
Server med en halv lime og sukker etter smak.
Tips:
Stek fisken i veldig kort tid så den ikke smuldrer i pannen.
Oppskrifts-ID: 1394
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer