

Enkel honningglasert skinke
Krydret og velduftende - dette er en ekte drømmekombinasjon. Denne honningglaserte skinken med en velsmakende marinade er utrolig enkel å tilberede.
Tilberedning
Steg 1
Forvarm ovnen til 165 °C.
Steg 2
Skjær skinnet på skinken i et diamantmønster og legg skinken i en ildfast form. Sett inn nelliken i den snittede skinken.
Steg 3
Smelt smøret og bland sammen med honning og Kikkoman soyasaus. Pensle deretter skinken med marinaden.
Steg 4
Stek skinken i ca. 35 minutter, og påfør marinaden på nytt et par ganger underveis.
Steg 5
Skru ovnen opp til 200 °C for å gi skinken litt mer farge mot slutten av steketiden.
Oppskrifts-ID: 1069
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer